Cathy Hummels (Soția Mats Hummels) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Afaceri, Valoare netă, Soț, Fapte

Cathy Hummels este un influencer și prezentator german. Ea a susținut calitatea de stelar pentru acoperirea evenimentelor de profil precum săptămâna modei din Berlin și Cupa Mondială FIFA 2014. A câștigat faimă suplimentară ca concurentă la spectacolul de concurs de dans Let’s Dance în 2015. În noiembrie 2020, a jucat în emisiunea ProSieben Schlag și a fost învinsă de Stefanie Hertel. Pe lângă aceasta, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cathy Hummels Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Cathy Hummels? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Cathy Hummels? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Cathy Hummels Bio, vârstă, viață timpurie și familie

Câți ani are Cathy Hummels? Ziua ei de naștere cade pe 31 ianuarie 1988. Are 33 de ani. Ea deține naționalitatea germană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Cathy-Hummels-vârstă

Citește și: Hoda Kotb (gazdă) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Soț, Valoare netă, Fiică, Carieră, Fapte

Cathy Hummels Wiki

Cathy HummelsWiki / Bio
Nume realCatherine „Cathy” Fischer

Hummels

PoreclăCathy Hummels
Faimos caGazda emisiunii TV
Vârstă33 de ani
Zi de nastere31 ianuarie 1988
Locul naşteriiGermania
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitatelimba germana
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
CopiiN / A
SoțulMats Hummels
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Cathy Hummels Soț

Cine este soțul lui Cathy Hummels? S-a căsătorit cu fotbalistul Mats Hummels în 2015. El este un fundaș central german care s-a alăturat Borussia Dortmund în 2009 după ce și-a început cariera cu Bayern München. El a fost membru al echipei campionatului Cupei Mondiale din Germania în 2014. Mai mult, Fischer și Hummels s-au căsătorit în iunie 2015. Cuplul are un fiu, născut la 11 ianuarie 2018.

Valoarea netă a lui Cathy Hummels

Care este valoarea netă a lui Cathy Hummels? Ea a fost majoretă pentru școala Carl-Orff-Gymnasium. La München, a cunoscut-o pe fotbalistul din 2007, Mats Hummels, știe că în acest moment, când Bayern München a jucat. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Cathy-Hummels-fapte

Citește și: Natalia Rivera (gazdă a emisiunii TV) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Cathy Hummels Fapte

  1. Cathy Hummels a participat la sezonul 8 al emisiunii RTL Let’s Dance, alături de dansatorul profesionist Marius Iepure, în 2015.
  2. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  3. A absolvit Universitatea Tehnică din Dortmund.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!

Citește și: Daniela Fainus (gazdă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found