Bella Ramos (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Bella Ramos este o personalitate americană de social media, cunoscută mai ales pentru postarea de videoclipuri lip-sync pe populara aplicație de partajare video TikTok, unde are milioane de fani. Contul ei TikTok bellalovescheetos a sporit-o la peste 340.000 de adepți. De asemenea, este populară pe Instagram, unde postează imagini interesante. În prezent, locuiește în Hawaii, SUA, împreună cu părinții și frații ei. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Bella Ramos.

Bella Ramos Age

Câți ani are Bella Ramos? S-a născut la 17 aprilie 2000 în San Diego, CA. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Bella Ramos Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Bella Ramos? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Bella Ramos? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-44 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Rachel Brockman (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Bella Ramos

Bella RamosWiki / Bio
Nume realBella Ramos
PoreclăBella
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere17 aprilie 2000
Locul naşteriiSan Diego, CA
Semnul nașteriiBerbec
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-44 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Iubitul Bella Ramos

Cine este iubitul Bella Ramos? Fierbătoarea și superba vedetă TikTok, Bella Ramos, este în relație cu iubitul ei pe nume Alec și el a apărut și pe contul ei de Instagram bella.ramos. În același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. Nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Bella-Ramos-iubit

Citește și: Slayyy Hailey (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Bella Ramos Net Worth

Cât costă valoarea netă a Bella Ramos? La o vârstă fragedă, Bella Ramos și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte despre Bella Ramos

  1. Bella Ramos a postat primul ei videoclip TikTok în noiembrie 2019.
  2. A fost introdusă în rețelele sociale la o vârstă fragedă.
  3. Popularitatea ei a crescut atunci când contul ei TikTok a început să adune sute de adepți.
  4. A început să posteze videoclipuri de sincronizare a buzelor pe TikTok, care a atras atenția multora.
  5. Bella este, de asemenea, populară pe Instagram, unde are mii de adepți.
  6. Are și un canal YouTube, dar nu este prea activă în postarea de videoclipuri pe canalul său auto-intitulat.
  7. Cu toate acestea, apare frecvent pe canalul YouTube al colegului ei, care are mii de vizualizări și abonați.

Citește și: Mya Peters (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found