Mya Peters (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Mya Peters este o vedetă TikTok și o personalitate socială. Contul ei de Instagram este plin de imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. Își încarcă imaginile superbe și adorabile sub contul ei. În afară de contul ei de Instagram, are și un fan imens care urmărește contul ei TikTok. Are deja 110.000 de fani pentru comedia, vlog-ul, POV-ul, relatabil, lip-sync și alte tipuri de videoclipuri pe care le încarcă sub contul ei @ mya.peters TikTok. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, familia și multe altele despre Mya Peters. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mya Peters.

Mya Peters Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mya Peters? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Mya Peters Bio, Age & Family

Câți ani are Mya Peters? Ziua ei de naștere cade pe 14 decembrie 2003. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Săgetător. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Josh Richards (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Mya PetersWiki / Bio
Nume realMya Peters
PoreclăMya
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă16 ani
Zi de nastere14 decembrie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20.000 $ (USD)

Prietenul lui Mya Peters

Cine este iubitul lui Mya Peters? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valoarea netă a lui Mya Peters

Care este valoarea netă a lui Mya Peters? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. La fel ca în 2020, valoarea ei netă este estimată la aproximativ 20.000 USD (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Chloe Calandra (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Cariera lui Mya Peters

Mya Peters este o vedetă de socializare. Este și antrenor de fitness. Ea și-a arătat în mod regulat curbele ucigașe în timp ce servea niște priviri aburitoare pentru cameră. În prezent, are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Mai mult, ea și-a creat canalul personal de YouTube în ianuarie 2014.

Mya Peters Fapte

 1. Este obsedată de încărcarea videoclipurilor în contul ei TikTok.
 2. Este un iubitor de animale de companie avid.
 3. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 4. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 5. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 6. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 7. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 8. Ea este singură în aceste momente.
 9. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
 10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 11. Albastrul este culoarea ei preferată.
 12. S-a alăturat TikTokului pentru divertisment, ulterior a devenit brusc virală.

Citește și: Tony Lopez (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date