Jamie Gordon (soția lui Alex Gordon) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Jamie Gordon este un celebru soț celebru. Este mai bine cunoscută ca soția lui Alex Gordon, un fost jucător american de stânga de baseball care a jucat pentru Kansas City Royals din Major League Baseball. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Jamie Gordon.

Jamie Gordon Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jamie Gordon? Ea se află la o înălțime de 5 ft 4 în înălțime sau altfel 1,64 m sau 164 cm. Cântărește în jur de 60 Kg sau 126 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 35-28-36 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Jamie Gordon Age

Câți ani are Jamie Gordon? S-a născut în 1988. Are 32 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Nebraska, Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Nicole Brown Simpson (soția O. J. Simpson) Wiki, Bio, Crimă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Soț, Fapte

Jamie Gordon Wikipedia

Jamie GordonWiki / Bio
Nume realJamie Gordon
PoreclăJamie
Faimos caSoția lui Alex Gordon
Vârstă32 de ani
Zi de nastere1988
Locul naşteriiNebraska, Statele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 4 in (1,64 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (132 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 35-28-36 inch
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii3
Soț / SoțieAlex Gordon
Valoarea netăaproximativ 20 milioane USD (USD)

Jamie Gordon Soț și copii

Cine este soțul lui Jamie Gordon? Este căsătorită cu Alex Gordon. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu copii. Au doi fii și o fiică. În timpul anului de debut cu Royals, Gordon a trăit în Lincoln. S-a mutat la Leawood, Kansas în 2009. După ce s-a născut primul său copil în 2010, s-a mutat înapoi la Lincoln pentru a fi mai aproape de bunicii săi. Când a semnat un contract de patru ani cu Royals în 2016, s-a mutat înapoi la Leawood cu familia, pentru a alege o școală convenabilă cu normă întreagă pentru copiii săi.

Citește și: Eric Villency (Soțul Kimberly Guilfoyle) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jamie Gordon Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Jamie Gordon? Ea aparține dintr-o familie bogată. Mai mult, valoarea netă a soțului ei Alex este estimată la peste 20 de milioane de dolari (USD).

Jamie Gordon Fapte

  1. Alex Gordon a semnat un acord de patru ani în valoare de 72 de milioane de dolari pentru a rămâne la Royals cu o opțiune reciprocă pentru sezonul 2020 pe 6 ianuarie 2016.
  2. Este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  3. Gordon a suferit o fractură de scafoid la încheietura mâinii drepte și a fost plasat pe lista de persoane cu dizabilități, unde a ratat 29 de meciuri.
  4. Gordon a câștigat Premiul Brooks Wallace, Trofeul Dick Howser și Premiul Spikes de Aur în 2005.
  5. Soțul lui Alex, Gordon, a câștigat opt ​​Gold Glove Awards, patru Fielding Bible Awards și un Wilson Defensive Player of the Year Award, toate după mutarea în teren.

Citește și: Julie Lauren Curtis (fosta soție a lui Trace Adkins) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found