Milene Domingues (Soția lui David Aganzo) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Milene Domingues este un fost fotbalist brazilian care a jucat ca mijlocaș. Este o fostă fotbalistă, cunoscută pentru faptul că a jucat în multe echipe de fotbal, inclusiv naționala Braziliei, din 2003 până în 2006. A fost semnată pentru prima dată de SC Corinthians și și-a terminat cariera de jucător cu CF Pozuelo de Alarcón. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Milene Domingues Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Milene Domingues? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Ce sunt măsurătorile corporale ale Milene Domingues? Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Milene Domingues Age

Câți ani are Milene Domingues? Ziua ei de naștere cade pe 18 iunie 1979. Are 41 de ani. Deține naționalitatea braziliană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Sao Paulo, Brazilia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jacqueline Titone (soția Adam Sandler) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte

Wiki Milene Domingues

Milene DominguesWiki / Bio
Nume realMilene Domingues
PoreclăMilene
Faimos caJucător de fotbal
Vârstă41 de ani
Zi de nastere18 iunie 1979
Locul naşteriiSao Paulo, Brazilia
Semnul nașteriizodia Gemeni
NaţionalitateBrazilin
EtnieAmestecat
Religiebudist
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiRonnie
Soț / Soție1. Ronaldo (Divorțat)

2. David Aganzo

Valoarea netăaproximativ 200.000 de lire sterline

Milene Domingues Soț

Cine este soțul Milene Domingues? A fost căsătorită cu colegul de fotbal Ronaldo din 1999 până în 2003. Împreună au un singur fiu, Ronnie, care s-a născut la Milano, la 6 aprilie 2000. Mai târziu, Domingues s-a căsătorit cu fotbalistul spaniol David Aganzo. Este budistă.

Citește și: Daniel John Gregory (Soțul Martha MacCallum) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Fapte

Milene Domingues Net Worth

Care este valoarea netă a Milene Domingues? Fostul model deține recordul femeilor pentru jonglerii cu mingi, păstrând un fotbal de la sol cu ​​55.198 atingeri. A fost cea mai scumpă jucătoare de fotbal din Spania, costând peste 200.000 de lire sterline.

Fapte Milene Domingues

  1. Milene Domingues a reprezentat echipa națională de fotbal feminin din Brazilia la Cupa Mondială feminină din 2003.
  2. A fost semnată pentru prima dată de SC Corinthians și și-a terminat cariera de jucător cu CF Pozuelo de Alarcón.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Alexandra Lorex (soția Mike Holmes) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Fapte