Selina Mour (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Selina Mour este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. Are milioane de adepți de adepți sub pagina personală TikTok. Pe lângă aceasta, ea este extrem de populară pe Instagram, unde postează o varietate de poze cu ea însăși, ocazional alături de prieteni sau familie. De asemenea, are un canal YouTube omonim, cu peste mii de abonați. Postează în mod regulat videoclipuri despre modă, stil de viață, dans pe canalul ei de YouTube. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Selina Mour Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Selina Mour? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-25-38 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Selina Mour Age

Câți ani are Selina Mour? Ziua ei de naștere cade pe 8 martie 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Pești. S-a născut în Germania. Mama ei este de origine thailandeză, în timp ce tatăl ei este german. Bunica Selinei a interpretat rolul de cântăreață de fundal. Selina este asociată cu un club de dans hip-hop și vizitează clubul de două ori pe săptămână. Locuiește în Frankfurt. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Selina Mour Boyfriend

Cine este iubitul Selinei Mour? Vedeta și superba vedetă Instagram, Selina Mour, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri, s-a întâlnit cu cântărețul Keanu Rapp.

Citește și: Sarah Magusara (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Fiică, Iubit, Valoare netă, Fapte

Selina Mour Wikipedia

Selina MourWiki / Bio
Nume realSelina Mour
PoreclăSelina
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere8 martie 2000
Locul naşteriiGermania
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-25-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleKeanu Rapp
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Selina Mour Net Worth

Care este valoarea netă a Selinei Mour? La o vârstă fragedă, Selina Mour și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Sarah Magusara (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Fiică, Iubit, Valoare netă, Fapte

Selina Mour Carieră

Selina Mour a debutat cu piesa originală „Ține-mă”, lansată în 2017. A apărut în scurtmetrajul de comedie din 2017 „Misfit”. Și-a început cariera pe social media în 2015. Selina a făcut parte din campaniile promoționale pentru mărci precum ca „Manhattan Cosmetics”, „Coca-Cola”, „Nakd Fashion” și „McDonald’s”.

Fapte Selina Mour

  1. Subiectul preferat al Selinei Mour este matematica.
  2. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  3. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Ea crede în: „Viața este un drum mare, cu multe semne. Așadar, atunci când călătorești prin borduri, nu te complica mintea. Fugiți de ură, răutate și gelozie. Nu-ți îngropa gândurile, pune-ți viziunea în realitate. ”

Citește și: Gabby Morrison (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found