Lewis Capaldi (Cântăreț) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Lewis Capaldi este un cântăreț și compozitor scoțian. Single-ul său „Someone You Loved” s-a situat în fruntea clasamentului la single-urile din Marea Britanie și a fost nominalizat la a 62-a ediție anuală a premiilor Grammy pentru piesa anului și a câștigat premiul Brit 2020 pentru piesa anului. În plus, piesa sa „Someone You Loved” devenise, de asemenea, cel mai longeviv single din top 10 din Marea Britanie din toate timpurile, realizat de un artist britanic. În afară de toate acestea, Lewis Capaldi a fost nominalizat și la Premiul Critics ’Choice la premiile Brit 2019. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, Înălțimea, Greutatea, Vârsta, Prietena, Valoarea netă, Familia, Cariera și multe altele despre el ale cântărețului Lewis Capaldi.

Lewis Capaldi Înălțime și greutate

Cât de înalt este Lewis Capaldi? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 67 Kg sau 147 lbs. Are ochi și păr de culoare maro închis. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Lewis Capaldi Age

Câți ani are Lewis Capaldi? Ziua lui de naștere cade pe 7 octombrie 1996. În prezent, are 24 de ani. Semnul său zodiacal este Balanță. S-a născut în Glasgow, Scoția. El deține naționalitatea scoțiană și aparține etniei mixte.

Lewis CapaldiWiki / Bio
Nume realLewis Marc Capaldi
PoreclăLewis Capaldi
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă24 de ani
Zi de nastere7 octombrie 1996
Locul naşteriiGlasgow, Scoția
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitatescoţian
EtnieMixt (scoțian, irlandez și italian

origine)

Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 67 Kg (147 lbs)
Statistici ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului9 (SUA)
IubitaCatherine Halliday
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 12 milioane USD (USD)

Iubita lui Lewis Capaldi

Cine este iubita lui Lewis Capaldi? Este legat romantic de Catherine Halliday. Mai mult, circulă știrea că Lewis Capaldi „se desparte de prietena Catherine Halliday” după șapte luni: „Fără sentimente grele”.

Citește și: Catherine Halliday (Lewis Capaldi Girlfriend) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Iubit, Valoare netă, Părinți, Fapte

Valoarea netă a lui Lewis Capaldi

Cât este valoarea netă a lui Lewis Capaldi? A fost desemnat Artistul Revoluționar al Anului la Scottish Music Awards 2017. La fel ca în 2020, valoarea sa netă este estimată la peste 12 milioane de dolari (USD).

Familia Lewis Capaldi și viața timpurie

Capaldi este cel mai mic dintre cei patru copii. Mama lui este asistentă medicală, iar tatăl său este vânzător de pește. Conform calificărilor sale educaționale, Capaldi a mers la școală la St. Kentigern’s Academy, Blackburn din West Lothian. În 2016 și-a finalizat absolvirea. Deține diplomă HND în muzică la New College Lanarkshire, Motherwell. Capaldi aparține strămoșilor scoțieni, irlandezi și italieni. Mai mult, în septembrie 2020, Capaldi s-a mutat din casa părinților săi din Bathgate, cumpărând o fermă în Castlehill, lângă Glasgow.

Cariera lui Lewis Capaldi

Capaldi a învățat să cânte la tobe și la chitară când avea doi ani și și-a început cariera muzicală cântând în cârciumi în vârstă de 9 ani. Până la 17 ani s-a angajat într-o carieră în muzică. În vârstă de 18 ani, a fost descoperit de managerul său Ryan Walter printr-o înregistrare pe iPhone, înregistrată de Capaldi în dormitorul său și încărcată în contul său SoundCloud. EP-ul său Bloom a fost produs de producătorul premiat cu Grammy, Malay.

Lewis Capaldi Fapte

  1. Este un fan al fotbalului și își susține clubul din orașul său natal Celtic.
  2. El este activ pe platformele de socializare.
  3. El este cel mai bine cunoscut pentru prezența sa pe rețelele de socializare, în special pentru videoclipurile sale pline de umor și prost.
  4. Este foarte apropiat de membrii familiei sale.
  5. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Teddy Swims (Singer) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte