Chandler Kinney (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Chandler Kinney este o cunoscută actriță americană Nickelodeon. Ea a susținut că este celebru pentru serialul ei Haunted Hathaways. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corporale, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea de Chandler Kinney.

Chandler Kinney Înălțime, greutate și măsurători

Ce înălțime are Chandler Kinney? Ea se află la o înălțime de 5 ft 2 în înălțime sau 1,62 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul negru. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Chandler Kinney? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Chandler Kinney Age

Câți ani are Chandler Kinney? Ziua ei de naștere cade pe 3 august 2000. Are 20 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Sacramento, CA. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are doi frați mai mari. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Sofia Carson (Actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Wiki Chandler Kinney

Chandler KinneyWiki / Bio
Nume realChandler Kinney
PoreclăChandler
Faimos caActriţă
Vârstăîn vârstă de 20 de ani
Zi de nastere3 august 2000
Locul naşteriiSacramento, CA
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 2 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 500.000 $ (USD)

Chandler Kinney Boyfriend

Cine este iubitul lui Chandler Kinney? Actrița fierbinte și superba Chandler Kinney este singke și, în același timp, este, de asemenea, foarte concentrată asupra carierei sale.

Citește și: Samantha Lewes (actriță) Bio, Wiki, vârstă, înălțime, greutate, cauză de moarte, valoare netă, fapte

Valoarea netă a lui Chandler Kinney

Care este valoarea netă a Chandler Kinney? A apărut în multe reclame naționale. A fost selectată pentru a cânta într-o piesă de Joss Whedon intitulată „Când vorbesc”, în 2014. Valoarea sa netă este estimată la peste 500.000 de dolari (USD).

Fapte Chandler Kinney

  1. Chandler Kinney are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  4. A început să danseze la vârsta de 3 ani.
  5. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  6. Ea și-a început cariera profesională de actor cu un rol de lung metraj în Battlefield America în 2012.
  7. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!
  8. A avut prima experiență de actorie la 9 ani.
  9. În 2019, a fost distribuită pe Disney’s Zombies 2 în rolul Willa.
  10. Pe lângă aceasta, ea este activă și pe platformele de socializare.

Citește și: Emmie Nagata (Actriță) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found