Lia Jakubowski (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Creșterea faimei Lia Jakubowski s-a datorat în mare parte videoclipurilor sale de dans și, în ciuda faptului că s-a confruntat cu o mare reacție în trecutul recent asupra originilor chineze ale aplicației în ceea ce privește problemele de siguranță, aceasta subliniază popularitatea care urmează ca Tik-Tok să se bucure în continuare în rândul tinerilor. Tânărul de 16 ani a înregistrat o creștere fără precedent a aplicației de partajare video și este cu mult înaintea altor vedete mai prolifice. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea, ale lui Lia Jakubowski.

Lia Jakubowski Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Lia Jakubowski? TikTok Star Lia se află la o înălțime de 5 ft 3 în înălțime sau 1,52 m sau 152 cm. Cântărește în jur de 53 Kg sau 113 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-35 inci. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Lia Jakubowski Age

Câți ani are Lia Jakubowski? Ziua ei de naștere cade pe 24 aprilie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Taur. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o soră pe nume Maya, care a apărut pe contul ei TikTok. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jaden Hossler (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Lia JakubowskiWiki / Bio
Nume realLia Jakubowski
PoreclăLia
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă16 ani
Zi de nastere24 aprilie 2004
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,52 m)
Greutateaproximativ 53 Kg (113 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 50 K USD (USD)

Iubitul Lia Jakubowski

Cine este iubitul lui Lia Jakubowski? Videoclipurile celebrităților de pe internet sunt incredibil de populare pe Tik-Tok și sunt înaintea multor vedete, Youtuberi, influențatori ai rețelelor sociale, printre altele. Mai mult, ea este singură și nu a dat nici o perspectivă. În prezent, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Tyler Ashton Zaryki (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Lia Jakubowski Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Lia Jakubowski? Aprovizionându-se în principal tinerilor din SUA, creșterea meteorică a lui Lia în aplicație a fost, de asemenea, esențială pentru ca adolescenta să semneze primul ei lungmetraj și să realizeze mult mai multe. De fapt, parteneriatul cu mai multe branduri de modă sunt unele dintre puținele repere pe care vedeta Tik-Tok a reușit să le atingă. Valoarea sa netă este estimată la peste 50 K USD (USD).

Lia Jakubowski Fapte

  1. De asemenea, Lia Jakubowski a cântat sau a împărtășit scena cu mai multe vedete de la Hollywood.
  2. De asemenea, s-a extins către alte forme de platforme de socializare, inclusiv Youtube, unde experimentează formate tradiționale YouTube.
  3. Unul dintre cele mai apreciate videoclipuri ale sale cu TikTok îl prezintă pe el și pe doi prieteni dansând la piesa Omarion „Post to Be”.
  4. Are un fan decent care urmărește sub contul ei de Instagram.
  5. Ea a postat primul ei videoclip TikTok în septembrie 2020.

Citește și: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found