Sam Hurley (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Sam Hurley este un cunoscut american TikToker și vedetă pe rețelele de socializare și este binecunoscut ca videoclipuri excepțional de crude, hilar, și uneori chiar peste 6 ani, care au filmat peste mii de tineri talentați spre faimă. Un astfel de talent este Sam Hurley, personalitatea sa excentrică. În contul său TikTok, a prezentat prieteni precum Josh Richards și Jaden Hossler. El a devenit o senzație uriașă pe populară aplicație stea TikTok. Curând a început să atragă atenția și pe TikTok, cu peste 3,8 milioane de adepți. Sam a devenit o mare vedetă de socializare printre tinerii de astăzi și 170.000 de abonați pe Youtube. Adepții săi se pot conecta cu el și pe ‘Snapchat’ și ‘Facebook’. În plus, acest tânăr băiat tocmai și-a lansat cariera și are mari oportunități care îl așteaptă. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Sam Hurley și multe altele despre el!

Sam Hurley Înălțime și greutate

Cât de înalt este Sam Hurley? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochii albaștri și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 7,5 SUA.

Sam Hurley Age

Câți ani are Sam Hurley? Ziua lui de naștere cade pe 1 septembrie 2003. Are 17 ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Texas. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Sam Hurley Prietena

Cine este iubita lui Sam Hurley? El are o relație cu o fată al cărei nume nu este cunoscut în domeniul public. Istoria sa de întâlniri anterioare nu este, de asemenea, cunoscută.

Citește și: Claire Drake (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Valoare netă, Date

Sam Hurley Wiki

Sam HurleyWiki / Bio
Nume realSam Hurley
PoreclăSam
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă17 ani
Zi de nastere1 septembrie 2003
Locul naşteriiTexas
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 39-28-38 inci
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7.5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Sam Hurley Net Worth

Care este valoarea netă a lui Sam Hurley? Cariera în social media este principala sa sursă de venit. Se știe că Sam Hurley este acea vedetă din rețelele sociale care nu se întoarce niciodată din a face clic pe o fotografie sau două cu fanii săi pe străzi sau mall-uri. Continuă să le acorde meritul pentru că l-a făcut persoana populară care este și spune că știa că succesul său a atins apogeul când oamenii l-au adunat pentru fotografii și autografe. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Citește și: Tyler Ashton Zaryki (TikTok Star) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Sam Hurley Carieră

Sam Hurley postează o varietate de vloguri și face de asemenea farse pe canalul său de YouTube. Îi plac provocările și aventurile și își petrece cea mai mare parte a timpului editându-și videoclipurile și jonglând între filmări. De asemenea, este un iubitor de muzică, cântatul fiind unul dintre hobby-urile sale. Era un sportiv care creștea. De asemenea, îi place să joace baseball și baschet.

Familia Sam Hurley

Numele tatălui și mamei lui Sam Hurley nu sunt cunoscute. Mama sa se numește Kristy Hurley. Are și frați. Are doi frați numiți, Hootie și Turner. În ceea ce privește educația, Sam este bine educat.

Sam Hurley Fapte

  1. Sam Hurley este foarte apropiat de mama sa și a împărtășit adesea poze cu mama sa pe platformele sale de socializare.
  2. În august 2020, a distribuit imagini cu mama sa pe contul său TikTok.
  3. Iubita lui a apărut în videoclipul său din august 2020.
  4. Numele său de utilizator TikTok este Sam Hurley.
  5. Îi place să joace baschet.
  6. Pasiunile sale includ să cânte la chitară și să dansezi.
  7. Este foarte activ pe platformele de socializare și îi place să interacționeze cu fanii săi.
  8. Roșul este culoarea lui preferată.
  9. El împarte selfie-uri pe contul său de Instagram Sam Hurley.
  10. Este un iubitor de animale de companie avid și are, de asemenea, doi câini de companie.

Citește și: Josh Hewitt (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date