Sarah Keith-Lucas (Meteorolog) Wiki, Bio, Afaceri, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Salariu, Familie, Fapte

Sarah Keith-Lucas este meteorologă engleză și prezentatoare a vremii BBC la BBC One. Jurnalista meteo, Sarah Keith-Lucas, a câștigat un fel de apreciere similară din partea tuturor fanaticilor vremii și fitnessului din întreaga lume, raportând cu entuziasm despre vreme și implicarea ei în aceleași. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografie, vârstă, înălțime, greutate, relație, întâlnire, iubit, măsurători corporale, valoare netă, salariu, familie, carieră și multe altele despre Sarah Keith-Lucas.

Sarah Keith-Lucas Age

Câți ani are Sarah Keith-Lucas? Ziua ei de naștere cade pe 12 februarie 1982. Are 39 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Hastings, East Sussex.

Sarah Keith-Lucas Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sarah Keith-Lucas? Frumusețea cu părul brun și cu ochi căprui este un fanatic al fitnessului. Îi place să danseze și este una dintre formele ei preferate de exerciții. Are un corp subțire și atletic, iar abdomenele ei sunt vizibile, datorită rutinei sale intense de antrenament. Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Citește și: Don Lemon (Jurnalist) Wiki, Bio, Salariu, Valoare netă, Logodnic, Sexualitate, Iubit, Înălțime, Greutate, Fapte

Sarah Keith-Lucas Wiki

Sarah Keith-LucasWiki / Bio
Nume realSarah Dorothy Keith-Lucas
PoreclăSarah Keith-Lucas
Faimos caMeteorolog și prezentator al vremii BBC
Vârstă39 de ani
Zi de nastere12 februarie 1982
Locul naşteriiHastings, East Sussex
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 80.000 $ (USD)

Sarah Keith-Lucas Dating & Affair

Cine este iubitul lui Sarah Keith-Lucas? Pare să fie o persoană foarte privată și rezervată, deoarece nimic despre relațiile și încurcăturile ei nu poate fi găsit oriunde. Dar, după aceea, nu s-a făcut niciodată mențiunea despre tip care ne face să ne întrebăm despre viața ei amoroasă. Din moment ce nu se știe nimic, se poate presupune că este singură.

Citește și: Stacey Dooley (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Vârstă, Iubit, Familie, Carieră, Fapte

Sarah Keith-Lucas Salariu și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Sarah Keith-Lucas? Potrivit surselor, salariul mediu al angajatului Sarah Keith-Lucas este de peste 80.000 de dolari și se poate presupune că câștigă mai mult decât media, având în vedere abilitățile și popularitatea ei.

Sarah Keith-Lucas Bio, Early Life & Family

Numele tatălui Sarah Keith-Lucas este Christopher Leslie Keith-Lucas (născut în 1949) și mama numită, Claire Forrester. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. Numele ei de mijloc vine de la bunica ei Dorothy de Bauduy Robertson. Conform educației sale, a studiat Geografia la Universitatea Durham (Collingwood College).

Sarah Keith-Lucas Fapte

  1. Sarah Keith-Lucas s-a alăturat Met Office în 2007 și a început să prezinte prognoze pentru BBC Weather în 2008.
  2. Este un iubitor de pasionați de animale de companie.
  3. Nu este atât de activă pe platformele de socializare.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Ea a făcut prognoza meteo pe cinci zile pe seria Country One de la BBC One.

Citește și: Aishah Hasnie (Jurnalist) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Religie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found