Mrunal Panchal (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Mrunal Panchal este o vedetă indiană TikTok și o personalitate socială. A ajuns la faimă pentru simțul ei unic de modă, machiaj, duete și personalitatea pozitivă. Are șase milioane de adepți sub contul ei TikTok și peste peste două milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Înălțimea, greutatea și măsurătorile pancreatice Mrunal

Cât de înalt este Mrunal Panchal? Înălțimea ei este de 5 ft 5 in înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 110 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul negru. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-24-35 inci. Poartă o cupă de sutien de mărimea 32 C. Își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee.

Vârsta Panchal Mrunal

Câți ani are Mrunal Panchal? Ziua ei de naștere cade pe 11 noiembrie 1998. Are 22 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în India. A făcut fotografii pe Instagram cu mama ei. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Andre Swilley (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Mrunal PanchalWiki / Bio
Nume realMrunal Panchal
PoreclăMrunu
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă22 de ani
Zi de nastere11 noiembrie 1998
Locul naşteriiIndia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (110 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-24-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleAnirudh Sharma
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ RS 2 lac pe lună

Prietenul Mrunal Panchal

Cine este iubitul lui Mrunal Panchal? Ea are o legătură romantică cu iubitul ei pe nume Anirudh Sharma. Amândoi s-au întâlnit online și prin chat au început să se cunoască. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Citește și: Cohen Muse (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Cariera Mrunal Panchal și valoarea netă

Care este valoarea netă a lui Mrunal Panchal? La o vârstă fragedă, Mrunal Panchal a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată în jurul valorii de RS 2 lac pe lună.

Fapte Mrunal Panchal

  1. Mrunal Panchal are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în India.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat peste 2 milioane de adepți + pe Instagram.
  4. Negrul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Îi place să poarte Jhumkas și accesorii pentru bijuterii.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Jace Randolph (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte