Cloveress (YouTuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauză de moarte, Iubit, Valoare netă, Fapte

Cloveress a fost o vedetă de renume pe YouTube, care era bine cunoscută pentru canalul ei ASMR, care orbeste cu videoclipuri ASMR în limbă. Un canal care a început cu intenția de a-l pregăti doar pe Pansino să-și pună personajul pe ecran, a continuat să redefinească obiectivele carierei doamnei. Nu știa cât de departe va ajunge canalul ei! Canalul ei Cloveress găzduia aproape 200 de abonați K + și a atras chiar peste 4.648.601 de vizionări! Nu doar aceasta, câștigând terenuri ca influențator de social media. Știm cu siguranță că povestea ei de succes a fost simbolul muncii grele. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, cauza morții, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Cloveress Age

Câți ani avea Cloveress în momentul morții ei? Ziua ei de naștere cade la 11 octombrie 1998. A murit la vârsta de 20 de ani. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere era Balanță. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Avea și frați. În ceea ce privește educația, ea a fost bine educată.

Înălțimea și greutatea Cloveress

Cât de înaltă era Cloveress? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei au fost estimate în jur de 32-26-35 inch. Poartă o sutienă de mărimea de 32 B.

Citește și: Landon Clifford Wikipedia, Bio, Cauza morții, Înălțime, Greutate, Soție, Fiice, Valoare netă, Familie, Fapte

Wiki Cloveress

CloveressWiki / Bio
Nume realCloveress
PoreclăTrifoi
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă20 de ani (decedat)
Cauza morțiiNecunoscut
Zi de nastere11 octombrie 1998
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-26-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleN / A
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 30.000 $ (USD)

Cloveress Death Death Cauza

Care este cauza morții Cloveress? A murit pe 22 septembrie 2019. Nu se știe nimic despre cauza ei de deces. Cu toate acestea, iubitul ei a confirmat că s-ar putea să fi murit din cauza unei supradoze de droguri, deoarece a murit în somn, cu trei săptămâni înainte de ziua ei de naștere. La 2 octombrie 2019 a avut loc o slujbă funerară.

Prietenul Cloveress

Cine a fost iubitul lui Cloveress? Era într-o relație cu un tip al cărui nume nu este cunoscut.

Citește și: Camryn Clifford Soț Cauza morții: Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fiice, Familie, Valoare netă, Fapte

Valoarea netă a Cloveress

Cât a fost valoarea netă a Cloveress? Ea a început să posteze videoclipuri ASMR în ianuarie 2016. Videoclipurile de pe canalul ei ASMR au obținut peste 3 milioane de vizionări. Valoarea sa netă a fost estimată la peste 30.000 USD (USD).

Fapte Cloveress

  1. Cloveress avea un stil unic, încrezător și plin de viață.
  2. Era foarte apropiată de membrii familiei sale.
  3. În tinerețe, visul Cloveress nu s-a îndreptat niciodată spre YouTube.
  4. Înainte de moarte, s-ar fi putut lupta cu probleme de abuz de substanțe de ceva timp.
  5. S-a alăturat YouTube-ului în ianuarie 2016 și a început să posteze videoclipuri ASMR în același an.

Citește și: Corey La Barrie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Prietena, Valoarea netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found