Ordinul serialului TV (sezonul 1): rezumat, complot, recenzie, distribuție, trailer explicat

Ordinul este un serial de televiziune de dramă horror canadian-american. Seria a avut premiera pe Netflix pe 7 martie 2019. În martie 2019, s-a anunțat că seria a fost reînnoită pentru un al doilea sezon de 10 episoade care a fost lansat pe 18 iunie 2020.

Rezumatul comenzii

Din punct de vedere tehnic, noul spectacol Netflix, care a avut premiera pe 7 martie 2019, este despre Jack Morton (Jake Manley), un student în vârstă de școală obsedat de aderarea la Ordinul Hermetic al Trandafirului Albastru, o societate secretă a universității fictive și de elită Belgrave. Jack și bunicul său Pete „Pops” Morton (Matt Frewer) cred clar că Blue Rose este o organizație veche obișnuită de skullduggery de mare putere precum societatea Skull And Bones de la Yale sau Dear White People Order Of X. The Mortons, o clasă muncitoare familie, sper că societatea secretă a lui Belgrave va deschide ușile pentru orășelul Jack. Dacă intrați în Ordin știind că ordinul său titular este de fapt un cadru de magi. este extrem de ușor să uiți că Jack nu are nicio idee că se poticnește în multe conspirații supranaturale.

Toate acestea se schimbă pentru Jack până la sfârșitul primului episod, „Săptămâna iadului, prima parte”, când asistă la un grup de membri ai Ordinului care se joacă cu necromanță. Și, dacă Jack are vreo întrebare dacă se întâmplă cu adevărat ceva din altă lume la Belgrave, apariția în premieră a unui vârcolac masiv alungă toate îndoielile.

Adăugarea vârcolacilor este ceea ce oferă Ordinului accentul său și o modalitate de a se separa de Sabrina, frata Netflix, care are deja un grup de vrăjitoare dubioase, la care cel mai bine ar trebui să aibă încredere. Aici, celălalt ordin secret al lui Belgrave, Cavalerii Sfântului Cristofor, sunt un grup de vârcolaci jurați să lupte împotriva magiei întunecate. Mașinațiile motorizate ale trandafirului albastru continuă să declanșeze simțurile lupului-y ale cavalerului, așa că se pare că aceste vrăjitoare nu sunt la fel de bune pe cât doresc să creadă Jack și interesul său de mentor-iubitor, Alyssa (Sarah Gray).

În centrul tuturor acestor drame de magie neagră se află Edward Coventry (Max Martini), marea poobah a Ordinului și tatăl biologic al lui Jack. Pentru că, în afara bătăliei nemuritoare dintre vârcolaci și vrăjitoare, Ordinul prezintă și o dramă familială pregătită pentru telenovele. Înainte de evenimentele seriei, mama lui Jack a murit prin sinucidere. Din motive dezvăluite în legătură cu cele 10 episoade ale dramei, aflăm de ce Jack și bunicul său profund amar îl învinovățesc pe Coventry, despre care se presupune că nu are idee că a fost tatăl unui fiu, pentru tragedie. O parte din încercarea lui Morton de a-l face pe Jack să intre în ordine este, în primul rând, să-l aducă pe Coventry din interior.

Dar, pentru că acesta este încă un spectacol supranatural sexy pentru adolescenți: Jack trebuie să ia pauze din complotul său de răzbunare magică pentru a-și pregăti calea spre calități mai bune, să facă pin pentru o fată drăguță și să-și găsească propriul Stiles Stilinski-ish tâmpit, îndrăgit, acostat. În cele din urmă, un spectacol Scott McCall (Tyler Posey) și Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) pot fi de acord.

Recenzie serialul TV pentru comanda sezonul 1

Ordinul are o temă foarte interesantă și doriți să vă scufundați profund în lume. Magia, ordinele secrete și forțele malefice constituie un teren fertil pentru aventură; cu toate acestea, călătoria dvs. este distrusă de personaje meschine, unidimensionale. Puteți da vina direct pe scenariul sărac pentru aproape fiecare întâlnire. Actorii nu sunt folosiți, dar în schimb scriitorii fac din aproape toate personajele un stereotip. Aveți o femeie cu o durere adolescentă punk rock, care are gama emoțională de „măcel de tot” și „Vorbesc cu pumnii”. Ai liderul aparent înțelept, care se află de fapt la același nivel de maturitate ca și celelalte personaje și abilitățile sale de cocktail bar ar trebui să-l facă relatabil. Există un bogat snob pretențios care nu are absolut nici o calitate interesantă în afară de alegerea oricărei alegeri posibile față de personajele principale. Există un bunic care înstrăinează publicul prin mentalitatea sa singulară, apoi el ar trebui să câștige simpatia ta și să motiveze acțiunile personajului principal. Chiar și personajul principal este un tip visător, frumos, egocentric / narcisist și prea răcoros pentru școală, care face singuri alegeri pe care niciun spectator nu le-ar putea raționaliza. Este întotdeauna „Știu că am făcut acest plan ca un grup, dar în momentul în care ies din cameră, voi face lucrurile în felul meu. Sper ca toate celelalte personaje să-și dea seama de planurile mele și să încerce să devină jucători de echipă buni în perioada de timp. ”

Există un om gay simbolizat care este tratat ca o lovitură laterală a personajului bogat-snob și nu adaugă nicio calitate de arătat. Se învârte în spatele acestei fete pretențioase ca un animal de companie gay, fără o minte pentru a lui. El ia o singură decizie și este să renunțe la Ordin. Nu curaj, ci mai mult decât și-a depășit utilitatea în spectacol. Ca om gay, consider că toate acestea sunt jignitoare. Toată diversitatea distribuției este formată din 4 personaje de fundal care mor sau nu își obțin niciodată propria scenă / replici.

Ordinul ar fi trebuit să se concentreze asupra misteriosității unei lumi magice și fantastice. Intriga ar fi trebuit să se concentreze pe noii studenți care construiesc o prietenie, care învață magia, lecțiile grele pe care le costă magia, construind o poveste minunată cu dublu agent / mantie și pumnal în care publicul nu este niciodată sigur care sunt personajele bune sau rele . În schimb, avem o grămadă de inadaptați care aleargă cu o jumătate de plan și toastă spre norocul lor că a fost rezolvată o problemă. Există o mulțime de capete libere care ar fi trebuit să fie sugerate în ultimul episod pentru a ne închide sau pentru a ne prinde de sezonul următor.

Am fost atât de hyped pentru o școală de magie (non-Harry Potter), unde elevii au câștigat în clasamentul lor și în abilitățile magice pe măsură ce descopereau faptele rele. Cu toate acestea, rămân cu aceeași meschină luptă între personaje fără niciun motiv aparent, altul decât să fiu pur și simplu neclintit. Există personaje cărora nu le plac alte personaje doar pentru că sunt noua persoană din cameră. De ce există întotdeauna un personaj a cărui personalitate trebuie să fie închisă b- ?! Nu-mi vine să cred că există oameni în această lume care sunt incapabili să aibă o conexiune umană autentică. De ce insistă televiziunea ca personajul să poarte armură pentru a-și proteja sentimentele și apoi, o dată în episodul 8, se întâmplă să zâmbească o dată cu personajul principal.

Distribuția serialului Order TV

  1. Jake Manley în rolul lui Jack Morton
  2. Sarah Gray în rolul Alyssa Drake
  3. Matt Frewer în rolul lui Pete „Pops” Morton
  4. Max Martini în rolul lui Edward Coventry
  5. Louriza Tronco în rolul Gabrielle Dupres

Comanda Sezonul 1 Trailer explicat

Magie. Monștri. Și ... mijlocii? La Universitatea Belgrave, bobocul universitar Jack Morton se alătură unei legendare societăți secrete în care este introdus într-un joc periculos al vieții sau al morții. Pe măsură ce Jack merge mai adânc, el descoperă secrete întunecate de familie și o bătălie subterană între vârcolaci și artele magice întunecate.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found