Jensen Ackles (Actor) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Soție, Afacere, Valoare netă, Copii, Carieră, Familie, Fapte

Jensen Ackles este un cunoscut actor american. Înainte de a decide să devină actor, a vrut să urmeze o carieră în domeniul medicinei sportive. El a făcut cunoscut rolul de star pentru că a apărut la televizor ca Dean Winchester în serialul de fantezie de groază CW Supernatural, Eric Brady în Days of Our Lives. și mai târziu a apărut în emisiunile Dark Angel, Smallville și Supernatural. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, relația, întâlnirea, soția, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre el de Jensen Ackles.

Jensen Ackles Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Jensen Ackles? Este un tip înalt și chipeș. În prezent, înălțimea lui Jensen Ackles este estimată la 6 picioare 2 inci. De asemenea, el a menținut un corp musculos cu o greutate corporală medie de 69 kg. Are ochi căprui și culoarea părului este blond.

Jensen Ackles Valoare netă și venituri

Care este valoarea netă a lui Jensen Ackles? O superstar este o superstar, indiferent în ce formă de artă operează. În cazul actorului, una dintre cele mai mari superstaruri din toate timpurile, Jensen Ackles. Are milioane de fani în toată lumea.

Jensen are o valoare netă raportată de aproximativ 50 de milioane de dolari, ceea ce îl face cel mai puțin bogat dintre cei trei actori din rolurile principale ale filmelor, dar aceasta este totuși o sumă impresionantă care depășește valoarea netă generală a altor câteva telenovele Days of Our Lives.

Jensen-Ackles-net-worth

Citește și: Freddy Miyares (Actor) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Iubită, Valoare netă, Familie, Fapte

Jensen Ackles Wiki

Jensen AcklesWiki / Bio
Nume realJensen Ross Ackles
PoreclăJensen Ackles
Faimos caActor
Vârstă43 de ani
Zi de nastere1 martie 1978
Locul naşteriiDallas, TX
Semnul nașteriiPești
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 2 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 69 Kg (152 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleSingur
SoțulDanneel Harris
CopiiJustiția Jay,

Zeppelin și Arrow (Gemeni)

Valoarea netăaproximativ 50 m USD (USD)

Jensen Ackles Soție, aventură și copii

Cine este soția lui Jensen Ackles? A legat nodul cu Danneel Harris în 2010. După trei ani de întâlnire, cuplul s-a logodit. De asemenea, Duo a întâmpinat o fiică pe nume Justice Jay pe 30 mai 2013. El și Danneel au născut apoi o pereche de gemeni, Zeppelin și Arrow, în decembrie 2016.

Jensen-Ackles-soție

Citește și: Hero Fiennes-Tiffin (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Jensen Ackles Bio, Early Life & Family

Jensen Ackles are un frate mai mare pe nume Joshua și o soră mai mică pe nume Mackenzie. Numele mamei sale este Donna Joan și tatăl numit, Alan Roger Ackles, actor. Are și frați. Are un frate, Josh, și o soră, Mackenzie. Ackles plănuise să studieze medicina sportivă la Texas Tech University și să devină kinetoterapeut; în schimb, s-a mutat la Los Angeles pentru a începe o carieră de actorie. Are strămoși englezi, irlandezi, scoțieni și germani.

Jensen-Ackles-carieră

Jensen Ackles Carieră

Jensen Ackles a lucrat pentru mai multe mărci. A modelat și dezactivat de la vârsta de patru ani. De asemenea, a audiat pentru rolul tânărului Clark Kent pe Smallville. Mai recent, el și soția sa au format Chaos Machine Productions cu un acord la Warner Bros. Television.

Fapte Jensen Ackles

  1. Jensen Ackles este activ pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Ackles a părăsit Days of our Lives în 2000 și a continuat să apară în mini-seria Blonde.
  3. A apărut în serialul TV Dark Angel în 2001 alături de Jessica Alba.
  4. A câștigat premiul Soap Opera Digest 1998 pentru cel mai bun debutant masculin.
  5. Este un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Justin Timberlake (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Copii, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found