Ellie Zeiler (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Familie, Carieră, Iubit, Fapte

Ellie Zeiler este o vedetă americană din rețelele sociale, cunoscută mai ales pentru contul ei TikTok ‘elliezeiler’, unde postează videoclipuri de sincronizare a buzelor și de dans. A câștigat mai întâi popularitate atunci când Charli D’Amelio a comentat unul dintre videoclipurile sale TikTok despre cât de asemănătoare arătau. A jucat baschet și golf la școala medie. În martie 2020, a început să posteze activ pe TikTok. Ea a strâns milioane de adepți în aproximativ o lună. Videoclipurile ei i-au adus peste 5 milioane de adepți pe TikTok, ca în iulie 2020. Ea postează imagini elegante pe contul ei de Instagram, care a câștigat peste mii de adepți. Ea a postat un videoclip TikTok la piesa Megan Thee Stallion „Captain Hook” în aprilie 2020. Mai mult, a fost atacată de fanii vedetei platformei Charli D'Amelio pentru că ar fi copiat conținutul ei și s-a ascuns în spatele unui cont fals pentru a înșela. fanii TikTokker. Să aruncăm o privire asupra familiei și vieții sale personale, inclusiv biografia, vârsta, ziua de naștere, valoarea netă, înălțimea, greutatea și faptele.

Ellie Zeiler Age

Vârsta lui Ellie Zeiler are 16 ani. Ea este din San Diego, California. Părinții ei se numesc Rick și Sarah și are o pereche de frați gemeni pe nume Ben și Will.

Familia Ellie Zeiler

Zeiler, născut în San Diego, a fost jucător de baschet și golf la școala medie înainte de a-și găsi faima pe TikTok. În aprilie 2020, fanii lui D’Amelio au descoperit un cont fals TikTok numit „charidamelio”. Conținutul contului conținea videoclipuri ale lui Zeiler și, pe lângă numele înșelător, fanilor lui D’amelio li s-a părut încercarea lui Zeiler de a confunda utilizatorii TikTok în a crede că este TikTok-ul personal al lui D’Amelio. Zeiler a criticat rapid speculațiile potrivit cărora ea ar fi postat videoclipurile în secțiunea de comentarii a unei postări pe Instagram din TikTok Room.

Ellie Zeiler Carieră

Vorbind despre cariera ei, cine este Ellie Zeiler? A câștigat multă atenție pentru că arată ca D’Amelio, dar are, de asemenea, o bază imensă de fani datorită conținutului ei super distractiv. Ellie Zeiler a fost prins în focul încrucișat, după ce fanii lui D’Amelio au acuzat vedeta în devenire TikTok de furt de conținut și înșelare intenționată a altor utilizatori din cauza asemănării lor.

Un videoclip a devenit viral pe Tiktok pe 21 aprilie, în 2020, apelând la un presupus cont al lui Zeiler pe Twitter pentru că a folosit numele lui Charli pentru a-și promova propriul conținut.

Contul, care se numea „charidamelio”, scotea L de pe prenumele lui D’Amelio, ar fi avut imagini cu Zeiler în profilul lor. Videoclipul a subliniat, de asemenea, că acest cont îi plăcea conținutul din „EllieZeilerr”, se pare că profilul Twitter al lui Zeiler. Cu toate acestea, Zeiler a ieșit în apărarea ei, spunând că niciun profil nu este operat de ea.

Utilizatorul din spatele „charidamelio” a clarificat, de asemenea, că nu este nici D’Amelio, nici Zieler și, în schimb, a fost un cont de fan care încerca să se distreze puțin cu cele două lookalikes. „Acest cont nu a fost niciodată condus de Ellie Zeiler”, au spus ei. „Vă rog să nu-i dați naștere pentru ceva cu care nu are nicio legătură. Nici Charli nu este. "

Charli D'Amelio însăși nu a comentat încă controversa, deși, având în vedere modul în care a preluat TikTok fandom în ultimele 24 de ore, probabil că este conștientă de asta.

Prietenul lui Ellie Zeiler

Nu se întâlnește cu nimeni, pentru că nu i se spune nimănui și nici nu se împărtășește în social media. În prezent, ea este pe deplin concentrată pe cariera sa. Istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut nici în domeniul public.

Citește și: Alina Mour (TikTok Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Fapte

Ellie Zeiler Net Worth

Cât valorează Ellie Zeiler? Valoarea ei ner este estimată în jurul valorii de 500-600K USD. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare 4 inci înălțime și cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.

Ellie Zeiler Wiki & Bio

Wiki / Bio
Nume realEllie Zeiler
PoreclăEllie
Vârstă16 ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

6 martie 2004
ProfesieTikToker, vedeta rețelelor sociale
Renumit pentruCharli D'Amelio a comentat unul dintre TikTok

videoclipuri despre cât de asemănătoare arătau

Locul naşteriiStatele Unite
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştin
GenFemeie
Etniealb
ZodiacPești
Reședința curentăLos Angeles, Statele Unite
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'4 "

Centimetri: 162 cm

Metri: 1,62 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept talie solduri)

34-28-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului6 (SUA)
Tatuaje?N / A
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500-600K USD
Sponsori / AnunțuriAproximativ 4-8k USD
Familie
PărinţiTată: Rick

Mama: Sarah

FrateFrate: Ben și Will

Sora: Niciuna

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Iubitul actualSingur
Fost iubitNecunoscut
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAcasă școlarizat
UniversitateNecunoscut
ŞcoalăScoala elementara
Favorită
Culoare preferataNegru
Actor favoritRobert Pattinson
Bucătăria preferatăBucătărie continentală
Brandul preferatClean & Clear, Capezio, Maddie Style
Vacanță preferată

Destinaţie

Las Vegas
Hobby-uriMachiaj, dans, cânt și ședințe foto
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Citește și: Holly H (TikTok Star) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Întâlniri, Valoare netă, Fapte

Ellie Zeiler Fapte

  • Ellie Zeiler a ajuns la faimă în mai 2020, după ce fanii și-au dat seama de asemănarea ei izbitoare cu D’Amelio.
  • Oamenii l-au acuzat pe Ellie de „copierea” lui Charli pentru influență.
  • Ellie a repetat acuzațiile de mai multe ori, lămurind că nu există dramă și nici un plagiat implicat.
  • Zeiler are 64.000 de adepți pe Instagram și abia recent a creat un cont Twitter.
  • Contul fals de pe Twitter a postat scuze în numele vedetei, deși profilul a fost dezactivat de atunci.
  • Utilizatorul din spatele „charidamelio” a clarificat, de asemenea, că nu este nici D’Amelio, nici Zieler și, în schimb, a fost un cont de fan care încerca să se distreze puțin cu cele două lookalikes.
  • Tiktoker Ellie Zeiler are o asemănare ciudată cu Charli D'Amelio, dar unii telespectatori au acuzat-o că a copiat cea mai mare vedetă a platformei.
  • În ciuda confuziei din trecut, se pare că Zeiler este hotărât să sprijine regina TikTok în urma acestui ultim scenariu, clarificând că nu are altceva decât bunăvoință față de Charli, în ciuda speculațiilor fanilor contrare.

Citește și: Charli D'Amelio (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte