Yasmine Lopez (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Yasmine Lopez este o vedetă americană de social media și o personalitate Instagram. Este bine cunoscută pentru postarea de conturi legate de mărci de îngrijire a pielii și a părului, precum Vive De Luxe și USRx. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Yasmine Lopez Age

Câți ani are Yasmine Lopez? Ziua ei de naștere cade pe 27 ianuarie 1999. Are 21 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în Statele Unite. A crescut în Charlotte, Carolina de Nord.

Yasmine Lopez Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Yasmine Lopez? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul negru. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Yasmine Lopez? De multe ori își încântă fanii împărtășind fotografiile de machiaj pe Instagram și aceștia păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-44 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Yasmine Lopez Wiki

Yasmine LopezWiki / Bio
Nume realYasmine Lopez
PoreclăYasmine
Faimos caInstagram Star,

Social Media Star

Vârstăîn vârstă de 21 de ani
Zi de nastere27 ianuarie 1999
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-44 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Familia Yasmine Lopez

Numele tatălui și mamei lui Yasmine Lopez nu sunt cunoscute. Are și frați. Are frați mai mici și o soră. În ceea ce privește educația, a participat la Premiul de Excelență al Academiei Naționale a Viitorilor Medici și Oameni de știință din cadrul Universității Harvard.

Iubitul Yasmine Lopez

Cine este iubitul lui Yasmine Lopez? Vedeta și superba vedetă Instagram Yasmine Lopez este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Yasmine-Lopez-iubit

Citește și: Faii Orapun (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Valoare netă, Date

Yasmine Lopez Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Yasmine Lopez? Ea a devenit o față populară pe rețelele de socializare după ce a început să-și posteze poze de modelat pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la peste 200.000 USD (USD).

Fapte Yasmine Lopez

  1. Yasmine Lopez a câștigat o mulțime de adepți pentru sfaturile și trucurile ei de frumusețe.
  2. Ea a fost, de asemenea, prezentată într-un tutorial de frumusețe la emisiunile TV de realitate.
  3. Printre toate lucrurile pentru care este cunoscută Yasmine Lopez, cele mai populare s-ar putea să nu fie cele de care este cea mai mândră.
  4. Este la fel de iubitoare de animale de companie avide.
  5. Este foarte apropiată și de membrii familiei ei.

Citește și: BabyMagic (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date