Matt Sloan (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Cine este Matt Sloan? Este un actor de voce american, regizor, dramaturg și YouTuber din Madison, Wisconsin. El este cel mai bine cunoscut ca co-creatori ai seriei web Chad Vader: Day Shift Manager împreună cu prietenul său Aaron Yonda. În calitate de actor vocal, Sloan a interpretat rolul lui Darth Vader în Soulcalibur IV. Reglați biografia!

Matt Sloan Înălțime și greutate

Cât de înalt este Matt Sloan? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,73 m sau 173 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 130 lbs. Are ochii căprui închis și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Matt Sloan Age

Câți ani are Matt Sloan? Ziua lui de naștere cade pe 24 martie 1973. În prezent, are 47 de ani. Semnul său zodiacal este Berbec. S-a născut în Milwaukee, Wisconsin, SUA. Deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Prietena Matt Sloan

Cine este iubita lui Matt Sloan? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public. În aceste momente, el nu este legat de nimeni.

Matt Sloan Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Matt Sloan? A jucat rolul lui Darth Vader în Soulcalibur IV. De asemenea, a jucat rolul lui Vader pentru scurtmetrajul de comedie care promovează dispozitivele TomTom. În 2015, Sloan a revenit la vocea lui Vader în Disney Infinity 3.0, Star Wars Battlefront, Star Wars Battlefront II și mai multe scurte și seriale de televiziune Lego Star Wars, precum și furnizarea vocii sale pentru o schiță în episodul final al emisiunii zilnice cu Jon Stewart.

Fapte despre Matt Sloan

  1. Wiki și Bio: Sloan l-a interpretat pe Vader pentru scurtmetrajul de comedie care promovează dispozitivele TomTom.
  2. El găzduiește o emisiune de recenzie și discuție de filme pe YouTube, numită Welcome to the Basement.
  3. Conduce în mod regulat cu prietenul colegului Aaron Yonda în seria web Beer and Board Games.
  4. El a continuat să-l exprime pe Darth Vader în diferite media Star Wars ca dublu de sunet pentru James Earl Jones.
  5. El apare în sezonul unu ca principalul antagonist și are o apariție minoră în primele câteva episoade ale celei de-a doua serii, în rolul tatălui antagonist.
  6. El este un milion de abonați sub canalul său YouTube.
  7. Albul este culoarea lui preferată.

Citește și: Sydney Serena (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Familie, Iubit, Carieră, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found