Dzhambulat Khatokhov (Copilul cel mai greu din lume) Wiki, Bio, Vârstă, Greutate, Înălțime, Cauza morții, Valoarea netă, Fapte

Dzhambulat Khatokhov a fost cel mai greu copil din lume din 2003, conform Cartii Recordurilor Guinness. Un luptător de sumo rus care a fost numit odată cel mai greu băiat din lume a murit la vârsta de 21 de ani, la 29 decembrie 2020. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, valoarea netă, familia lui Dzhambulat Khatokhov. , Cauza morții, cariera și multe altele despre el!

Dzhambulat Khatokhov Greutate

Care era greutatea lui Dzhambulat Khatokhov în momentul morții sale? La doar 2 ani, Khatokhov cântărea aproximativ 75 de lire sterline, mult mai greu de 24 până la 34 de lire sterline pe care băieții le cântăresc de obicei la vârsta respectivă. Când avea 7 ani și 224 de lire sterline, greutatea unui „bebeluș de elefant”, au spus realizatorii. Dar, așa cum a menționat priza, greutatea lui Khatokhov a continuat să crească de-a lungul anilor, atingând 397 de lire sterline când avea doar 13 ani. În momentul morții sale, era cântărit în jur de 250 kg.

Dzhambulat Khatokhov Înălțime

Cât de înaltă era Dzhambulat Khatokhov? Avea o înălțime de 4 ft 7. Mai mult, la vârsta de 7 ani avea 4 ft 3, conform sursei wiki. Medicii nu erau siguri de cauza dezvoltării sale rapide.

Dzhambulat Khatokhov Age

Câți ani avea Dzhambulat Khatokhov în momentul morții sale? S-a născut la 24 septembrie 1999, în Terek, Kabardino-Balkaria, Rusia. La moartea sa, avea 21 de ani. El deține naționalitatea rusă.

Dzhambulat Khatokhov Cauza morții

Care a fost cauza morții lui Dzhambulat Khatokhov? Moartea sa a fost anunțată la 29 decembrie 2020. El avea 21 de ani. Nu s-a dat nicio cauză de deces. Presa a raportat că a murit din cauza problemelor cu rinichii.

Citește și: Nikki Bella (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Copii, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Dzhambulat Khatokhov Wiki

Dzhambulat KhatokhovWiki / Bio
Nume realDzhambulat Mihailovici

Khatokhov

PoreclăDzhambulat
Faimos caCel mai greu copil din lume
Vârstă21 de ani (decedat)
Zi de nastere24 septembrie 1999
Cauza morțiiProbleme cu rinichii
Locul naşteriiTerek, Kabardino-Balkaria,

Rusia

Semnul nașteriiCancer
NaţionalitateRusă
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 4 ft 7 in
Greutateaproximativ 250 Kg (551 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
MamăNelya Kabardarkova
SoțulN / A
Valoarea netăN / A

Dzhambulat Khatokhov Net Worth

Cât a fost valoarea netă a lui Dzhambulat Khatokhov? Valoarea sa netă exactă nu este cunoscută. Deși tânărul a făcut o istorie și a fost numit cel mai greu copil din lume de Guinness World Records în 2003.

Citește și: Toni Storm (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Familia Dzhambulat Khatokhov

Numele mamei Dzhambulat Khatokhov este Nelya Kabardarkova. Dimensiunea lui Dzhambik i-a adus porecla de Sosruko după un erou antic din mitologia locală. A apărut în numeroase emisiuni TV rusești, dar a câștigat recunoaștere mondială prin intermediul serialului UK Channel 4 BodyShock în episodul „Cel mai mare băiat din lume”.

Dzhambulat Khatokhov Fapte

  1. Dzhambulat Khatokhov, la vârsta de 18 ani, a slăbit 54 kg și a cântărit 176 kg, realizând acest lucru împreună cu antrenorul Yusif Nurullaev.
  2. Sosruko a fost un uriaș, un războinic acerb care și-a protejat poporul și a întruchipat calitățile pe care oamenii din Caucaz le respectă foarte mult: puterea și mărimea.
  3. În 2009, un medic britanic a avertizat că starea băiatului este gravă.
  4. De obicei face alergare și gimnastică.
  5. Mama sa a spus că medicii din Moscova nu pot găsi probleme medicale care să-i provoace greutatea extremă.

Citește și: Alexa Bliss (Wrestler) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Prieten, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found