Ashley Biden (Fiica lui Joe Biden) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Ashley Biden este asistentă socială, activistă, filantropă și designeră de modă americană. A fost director executiv al Centrului pentru Justiție din Delaware din 2014 până în 2019. Este de origine engleză, franceză și irlandeză de partea tatălui său, iar engleză, scoțiană și siciliană de partea mamei sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea. Credit pentru copertă: Business Insider

Ashley Biden Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ashley Biden? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Ashley Biden Biografie, vârstă și familie

Câți ani are Ashley Biden? Ziua ei de naștere cade pe 8 iunie 1981. Are 39 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Wilmington, DE. Biden este fiica președintelui ales al SUA, Joe Biden, și singurul copil din a doua căsătorie cu prima doamnă desemnată din SUA, Jill Biden. Este sora vitregă a lui Hunter Biden și a regretatului Beau Biden.

Citește și: Joe Biden (politician) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Viață de familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ashley BidenWiki / Bio
Nume realAshley Blazer Biden
PoreclăAshley Biden
Faimos caFiica lui Joe Biden
Vârstă39 de ani
Zi de nastere8 iunie 1981
Locul naşteriiWilmington, DE
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului6 (SUA)
IubituleN / A
Soț / SoțieHoward Kerin
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Soțul Ashley Biden

Cine este soțul lui Ashley Biden? În 2010, a început să se întâlnească cu Howard Kerin, chirurg plastic și otorinolaringolog. S-au căsătorit într-o ceremonie interconfesională catolică-evreiască la St. Joseph’s on the Brandywine în 2012. Soțul ei, care este evreu, lucrează la Spitalul Universitar Thomas Jefferson și este profesor asistent de chirurgie facială, plastică și reconstructivă la Universitatea Thomas Jefferson.

Citește și: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte

Valoarea netă a lui Ashley Biden

Care este valoarea netă a lui Ashley Biden? Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Este un afiș frecvent pe Instagram, unde are peste 1,3 milioane de adepți. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 3 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi. Postările ei de pe Instagram au inclus frecvent fotografii ale sale cu prieteni sau cu descendenți ai părinților sau bunicilor celebri.

Cariera lui Ashley Biden

Ashley Biden a lucrat la Girls Incorporated, acum Kingswood Academy, ca consilier de tabără. De asemenea, a internat la un program de vară la Universitatea Georgetown, lucrând cu tineri din Anacostia. După facultate, Biden a lucrat ca chelneriță la o pizzerie din Wilmington câteva luni înainte de a-și începe cariera în asistență socială.

Fapte despre Ashley Biden

  1. Biden lucrează ca activist al justiției sociale și asistent social.
  2. A lucrat ca asistentă socială în departamentul de servicii din Delaware pentru copii, tineri și familiile lor timp de cincisprezece ani.
  3. Ea a fondat programul Young @ Art.
  4. De asemenea, Biden îi învață pe studenți abilități de alfabetizare financiară și de afaceri.
  5. În 2017, Biden a lansat Livelihood Collection, un brand etic de îmbrăcăminte de modă, la Spring Place din TriBeCa în timpul Săptămânii Modei din New York.

Citește și: Natalie Biden (nepoata lui Joe Biden) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found