Pretty Vee (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Pretty Vee mai bine cunoscut sub numele de online Vena E. este o vedetă americană de Instagram și influențatoare de social media cu sediul în Miami, FL. Este bine cunoscută pentru personalitatea ei fermecătoare și pozitivă. Are cinci milioane de persoane care urmează + Instagram pe contul ei yesimprettyvee. Încarcă în principal videoclipuri comice care prezintă halatul ei roz sub pagina personală de Instagram. Pe lângă aceasta, vedeta Instagram Pretty și-a făcut debutul în realitate la emisiunea Girls Cruise, în 2019. Mai mult, și-a uimit în mod regulat milioane de adepți cu postările sale. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Pretty Vee.

Înălțime și greutate destul de mare

Cât de înaltă este Pretty Vee? Modelul și influențatorul american Pretty Vee se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau altfel 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și păr negru. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 35-24-37 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Pretty Vee Age

Câți ani are Pretty Vee? Ziua ei de naștere cade pe 13 octombrie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Miami, FL, Statele Unite.

Citește și: Ariana Fletcher (Instagram Star) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Carieră, Fapte

Destul de VeeWiki / Bio
Nume realDestul de Vee
PoreclăVena E., Vena Excell
Faimos caInstagram Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere13 octombrie 1991
Locul naşteriiMiami, FL
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 35-24-37 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Pretty Vee Boyfriend

Cine este iubitul lui Pretty Vee? Vedeta și superba vedetă Instagram Pretty este singură de acum și, în același timp, este, de asemenea, foarte concentrată asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Valoare netă destul de mare

Care este valoarea netă a Pretty Vee? Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Citește și: Sophia Esperanza (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Valoare netă, Fapte

Familia Pretty Vee

Pretty Vee este, de asemenea, cunoscut sub numele de Vena Excell. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A urmat Universitatea Saint Augustines. În plus, își împarte timpul și între Carolina de Sud și Carolina de Nord.

Pretty Vee Career

Pretty Vee a devenit ambasador de marcă și gazdă pentru mai multe companii, inclusiv Fashion Nova. De la o vârstă fragedă, Pretty și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.

Fapte destul de Vee

  1. Fiecare postare a lui Pretty este lăudată de fanii și adepții ei.
  2. Modelul este bine cunoscut pentru silueta ei uimitoare și aspectul său frumos.
  3. Fanii ei o apreciază adesea pentru simțul stilului.
  4. Adepții ei se adună la secțiunea de comentarii și o motivează prin mesaje în care îi laudă figura fierbinte și simțul senzual al stilului.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Terri Murray (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Copii, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found