Perrie Edwards (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Măsurători, Valoare netă, Date

Perrie Edwards este o cântăreață engleză. Ea a intrat în centrul atenției după ce a devenit membru al grupului britanic de fete Little Mix. Prima ei audiție la The X Factor a fost „You Oughta Know” de Alanis Morissette când avea doar 18 ani. Mai mult, grupul a fost format pe cea de-a opta serie a The X Factor în 2011 și a devenit primul grup care a câștigat competiția și de atunci a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume, făcându-le una dintre cele mai vândute grupuri de fete din toate timpurile. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Perrie Edwards.

Perrie Edwards Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Perrie Edwards? Ea este înaltă, cu o înălțime de 5 picioare și 5 inci, cântărind 58 de kilograme. De acum, ea are acum 27 de ani, iar aspectul ei încă fascinează mii de fani. Are o culoare maro deschisă a ochilor, cu părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Perrie Edwards Bio, Age & Early Life

Câți ani are Perrie Edwards? Ziua ei de naștere cade pe South Shields, Anglia. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Racul. S-a născut în South Shields, Anglia. Numele mamei ei este Debbie Duffie și tatăl, Alexander Edwards, ambii cântăreți. Are o sora vitregă mai mică pe nume Caitlin. A început să se întâlnească cu fotbalistul Alex Oxlade-Chamberlain în 2016. Edwards a trăit în Hamilton, Noua Zeelandă, timp de doi ani în adolescență.

Perrie-Edwards-înălțime

Citește și: Conan Grey (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familie, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Perrie Edwards

Perrie edwardsWiki / Bio
Nume realPerrie Louise Star Edwards
PoreclăPerrie edwards
Faimos caCântăreață, Social Media Star
Vârstă27 de ani
Zi de nastere10 iulie 1993
Locul naşteriiSouth Shields, Anglia
Semnul nașteriiCancer
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleAlex Oxlade-Chamberlain
SoțulNecăsătorit
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Perrie Edwards Întâlniri, afaceri și iubit

Cine este iubitul lui Perrie Edwards? Se întâlnește cu fotbalistul profesionist englez Alex Oxlade-Chamberlain din februarie 2017. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, în mai 2012, a început să se întâlnească cu cântărețul Zayn Malik. Cuplul s-a logodit în august 2013, dar s-a despărțit în august 2015.

Perrie Edwards Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Perrie Edwards? A cântat la spectacole de cântat la școală, dar nu s-a gândit niciodată la ea însăși ca la o mare cântăreață. Ea a ajutat-o ​​pe Little Mix să devină prima trupă exclusiv pentru fete care a câștigat competiția de cântat The X Factor cu cover-ul lor „You Oughta Know” de Alanis Morissette. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Perrie-Edwards-fapte

Citește și: Meek Mill (Singer) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Prietena, Familia, Copii, Valoare netă, Fapte

Fapte despre Perrie Edwards

  1. Perrie Edwards a lansat șase albume cu grupul, DNA (2012), Salute (2013), Get Weird (2015), Glory Days (2016), LM5 (2018) și Confetti (2020).
  2. Este foarte activă pe platformele de socializare.
  3. Are peste 11 milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. Are atrezie esofagiană, care este responsabilă pentru o cicatrice bisecțională pe stomac și animie.
  5. În aprilie 2019, Perrie și-a împărtășit luptele cu Anxiety prin intermediul Instagram.

Citește și: Rico Nasty (Singer) Wikipedia, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Fiu, Valoare netă, Familie, Fapte