Sophie Aspin (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Sophie Aspin este o artistă engleză Grime și Youtuber. A apărut pe platforma de difuzare a canalului YouTube BGMedia. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, valoarea netă, cariera și multe altele despre el!

Sophie Aspin Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Sophie Aspin? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Sophie Aspin Age

Câți ani are Sophie Aspin? Ziua ei de naștere cade pe 19 august 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea engleză și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Manchester, Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. A cântat alături de fratele ei Alex Aspin. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Adam22 (Youtuber) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Prietena, Carieră, Fapte

Sophie AspinWiki / Bio
Nume realSophie Aspin
PoreclăSophie
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere19 august 2002
Locul naşteriiManchester, Anglia
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Prietenul lui Sophie Aspin

Cine este iubitul Sophie Aspin? Hot și superba vedetă Instagram, Sophie Aspin, este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Berleezy (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date

Carieră și valoare netă Sophie Aspin

Care este valoarea netă a lui Sophie Aspin? La o vârstă fragedă, Sophie Aspin a realizat puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Sophie Aspin Fapte

  1. Sophie Aspin are un stil unic, încrezător și plin de viață, care este reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  2. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  3. A câștigat milioane de adepți pe Instagram.
  4. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  5. Deseori, ea se hrănește cu alți membri ai listei lui BG, inclusiv Little T și Millie B.
  6. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot întotdeauna să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.

Citește și: Anesongib (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found