Chris Daniels (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Chris Daniels este o vedetă americană TikTok și o personalitate socială. El este un celebru creator de videoclipuri Vlogger și comedie popular. Într-un interval de timp foarte scurt, el a adunat peste milioane de adepți sub Instagram și TikTok. Conturile sale de pe rețelele de socializare sunt pline de imagini fierbinți și superbe. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera lui Chris Daniels și multe altele despre el.

Chris Daniels Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Chris Daniels? El se află la o înălțime de 6 ft 0 în sau altfel 1,83 m sau 183 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi alune și are părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Chris Daniels Age

Câți ani are Chris Daniels? Ziua lui de naștere cade pe 29 aprilie 2003. În prezent, are 17 ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Statele Unite. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Chris DanielsWiki / Bio
Nume realChris Daniels
PoreclăChris
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă17 ani
Zi de nastere29 aprilie 2003
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 0 in (1,83 m)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-28-35 inci
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 200.000 USD (USD)

Chris Daniels Prietena

Cine este iubita lui Chris Daniels? El nu a dat nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Chris Daniels Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Chris Daniels? A jucat fotbal și baschet crescând. El s-a referit la sine ca growlboy pe TikTok. A trecut pe danielsssss.c pe Instagram. A postat un videoclip în duet în care era prezentat Alejandro Rosario. Ca și în 2020, valoarea sa netă este estimată la aproximativ 200.000 USD (USD).

Fapte despre Chris Daniels

  1. Mama sa se numește Melissa, iar tatăl său vitreg se numește Matthew Smith.
  2. Are și frați.
  3. Are un frate pe nume Davion și o soră pe nume Ariana.
  4. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. Este un fan al fotbalului.

Citește și: Jasmine Chiswell (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found