ZaiLetsPlay (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

ZaiLetsPlay este un jucător american de pe YouTube și o personalitate de social media. Conținutul ei de pe YouTube este legat în principal de videoclipuri, cu jocuri Minecraft, Roblox și multe altele. Cele mai populare videoclipuri ale sale fac parte din seria ei „Minecraft Comes Alive”. Este cunoscută mai ales pentru streaming de jocuri video pe YouTube. Ea transmite o varietate de jocuri, dar este adesea văzută jucând jocuri, cum ar fi Slender și The Walking Dead. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ZaiLetsPlay.

ZaiLetsPlay Înălțimea, greutatea și măsurătorile

Cât de înaltă este ZaiLetsPlay? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale ZaiLetsPlay? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

ZaiLetsPlay Age

Câți ani are ZaiLetsPlay? Ziua ei de naștere cade pe 24 septembrie 1991. Are 29 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Balanță. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Are o vârstă mai tânără În ceea ce privește educația, este bine educată.

ZaiLetsPlay-înălțime-și-greutate

Citește și: Mia Stammer (Youtuber) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Etnie, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

ZaiLetsPlay Wiki

ZaiLetsPlayWiki / Bio
Nume realZaira
PoreclăZaiLetsPlay
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă29 de ani
Zi de nastere24 septembrie 1991
Locul naşteriiCalifornia, Statele Unite
Semnul nașteriiBalanță
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
Copii1
Soț / SoțieBiggs87x AKA Ricky
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

ZaiLetsPlay Soț

Cine este soțul ZaiLetsPlay? Este căsătorită cu Biggs87x AKA Ricky. Este un YouTuber american. S-au căsătorit în iulie 2018. Mai mult, un cuplu s-a angajat în septembrie 2016. Duo își conduce și canalul de colaborare numit Ricky And Zai. Ei și-au întâmpinat primul copil, un fiu, pe 11 decembrie 2020.

ZaiLetsPlay-net-worth

Citește și: Gabrielle Moses (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

ZaiLetsPlay Net Worth

Care este valoarea netă a ZaiLetsPlay? Canalul YouTube este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

ZaiLetsPlay Fapte

  1. ZaiLetsPlay a câștigat peste 2,6 milioane de abonați.
  2. Ea și-a lansat canalul YouTube și a publicat primul ei videoclip, „Slender - Ep 1 - Peed My Pants !,” în iunie 2012.
  3. Devenise extrem de populară pentru abilitățile sale de joc.
  4. În afară de câștigarea prin abonamente, venituri din publicitate și sponsorizări.
  5. Ea este, de asemenea, populară pe alte platforme de socializare, cum ar fi Twitter și Instagram.

Citește și: Ryan Trahan (YouTuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found