Timothée Chalamet (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Timothée Chalamet este un actor american. El a susținut calitatea de stelar după ce a apărut în filmul de science-fiction Interstellar al lui Christopher Nolan. De asemenea, a câștigat o nominalizare la Premiul Academiei pentru primul său rol principal în filmul din 2017 Call Me by Your Name. El joacă rolul principal, regele Henry al V-lea, în filmul din 2019 The King și a jucat, de asemenea, roluri importante în Lady Bird, Hostiles, Beautiful Boy și Little Women. În afară de toate acestea, Chalamet a jucat în piesa autobiografică a lui John Patrick Shanley Prodigal Son în 2016, pentru care a fost nominalizat la premiul Drama League și a câștigat un premiu Lucille Lortel. Nu numai în domeniul actorie, Timothée Chalamet este foarte activă și pe platformele de socializare. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre Timothée Chalamet!

Timothée Chalamet Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Timothée Chalamet? Frumosul bucățel Timothée se află la o înălțime de 6 ft 1 in sau altfel 1,85 m sau 185 cm. El cântărește în jur de 61 kg sau 114 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA. El este și un ciudat de fitness.

Timothée Chalamet Net Worth

Care este valoarea netă a lui Timothée Chalamet? Actoria este principala sa sursă de venit. A devenit și o icoană de la Hollywood. Cea mai recentă valoare netă raportată a fost de 140 de milioane de dolari.

Prietena Timothée Chalamet

Cine este iubita lui Timothée Chalamet? Este legat romantic de Eiza González. A fost fotografiat foarte pasionat făcând cu Eiza González în Cabo. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, el a fost legat romantic de actrița Lily-Rose Depp. Mai mult, el a păstrat altfel detaliile relației lor private.

Citește și: Demetrius Grosse (Actor) Biografie, Vârstă, Înălțime, Soție, Soție, Valoare netă, Copii, Afirmații, Fapte

Timothée ChalametWiki / Bio
Nume realTimothée Hal Chalamet
PoreclăTimothée Chalamet
Faimos caActor, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere27 decembrie 1995
Locul naşteriiNew York, NY
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,85 m)
Greutateaproximativ 61 Kg (114 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 41-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
Iubita1. Eiza González

2. Lily-Rose Depp

SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 140 milioane USD (USD)

Citește și: Pauline Chalamet (Actriță) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Timothée Chalamet Bio, Wiki, Age & Family

Câți ani are Timothée Chalamet? Ziua lui de naștere cade pe 27 decembrie 1995. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în New York, NY. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Nicole Flender. Este broker imobiliar la The Corcoran Group și fostă dansatoare de pe Broadway. Numele tatălui său este Marc Chalamet, este redactor la UNICEF și fost corespondent la New York pentru Le Parisien. Bunicul său este scenaristul Harold Flender, iar unchiul său este regizorul Rodman Flender. Are și frați. Are o soră mai mare, Pauline, care este actriță și a trăit la Paris. În ceea ce privește educația, este bine educat și a urmat Universitatea Columbia.

Citește și: Sawyer Sharbino (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Surori, Familie, Carieră, Fapte

Timothée Chalamet Carieră

Timothée Chalamet și-a făcut debutul în actorie în copilărie în scurtmetrajul din 2008 Sweet Tooth și a continuat să studieze la liceul Fiorello H. LaGuardia din New York. În copilărie, Chalamet a apărut în mai multe reclame și a jucat în două scurtmetraje de groază numite Sweet Tooth și Clown. În 2015, a apărut în patru filme: One and Two, The Adderall Diaries; Domnișoară Stevens; și Love the Coopers. El a interpretat-o ​​pe Finn Walden în seria Showtime Homeland și este, de asemenea, recunoscut pentru rolul său recurent ca Luke în Royal Pains.

Timothée Chalamet Fapte

  1. În 2018, Chalamet s-a alăturat Academiei de Arte și Științe Cinematografice.
  2. El și-a donat salariul pentru organizațiile de caritate Time’s Up, LGBT Center din New York și RAINN.
  3. Chalamet va apărea și în viitorul film al lui Adam McKay Don’t Look Up.
  4. Are milioane de adepți sub contul său de Instagram.
  5. Albul este una dintre culorile sale preferate.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte