Jules LeBlanc (Youtuber) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Jules LeBlanc este un YouTuber american, actriță, cântăreață și fostă gimnastă. Ea a fost prezentată în videoclipuri online de la vârsta de patru ani și are un număr mare de persoane online. Ea joacă rolul lui Rhyme în drama de familie Chicken Girls on Brat de pe YouTube, a jucat în emisiunea YouTube Brat A Girl Named Jo care joacă rolul lui Jo Chambers și a jucat și Rhyme în Chicken Girls: The Movie. LeBlanc a interpretat-o ​​pe Lex în serialul de televiziune de comedie Nickelodeon Buddy Side Hustle. A jucat pe vlogul familiei Bratayley din 2010 până în 2019 și pe seria YouTube Red Originals We Are Savvy din 2016 până în 2018.

Cu peste 4,1 milioane de abonați și peste 50 de milioane de vizualizări, impactul ei asupra tinerilor de astăzi este bine explicat. A renunțat la slujba corporativă cu normă întreagă și a decis să-și facă visele de a le face mari în lumea videoclipurilor o realitate. Deși renunțarea la un loc de muncă sigur nu este ceva ce majoritatea oamenilor pot face, Wengie a decis să facă saltul de credință și este sigură că a făcut o mișcare inteligentă, influențând viețile a milioane într-un mod pozitiv. Sfaturile și hacks ei de frumusețe au o tentă multiculturală. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Jules LeBlanc.

Jules LeBlanc Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Jules LeBlanc? Ea se află la o înălțime de 5 ft 3 înălțime sau altfel 1,62 m sau 162 cm. Cântărește în jur de 52 kg sau 112 lbs. Are ochi albi frumoși și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile pe Instagram și aceștia păreau dornici să-și exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 32-24-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 30 C.

Jules LeBlanc Age

Câți ani are Jules LeBlanc? Ziua ei de naștere cade pe 5 decembrie 2004. Are 16 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele ei complet este Julianna Grace LeBlanc. Semnul ei de naștere este Săgetător.

Familia Jules LeBlanc

Jules LeBlanc s-a născut în Augusta, GA. Mama ei se numește Katie și tatăl, Billy. Are și frați. Are o soră pe nume Hayley. Fratele ei mai mare Caleb a murit în 2015. În ceea ce privește educația, este bine educată.

Citește și: Whitney Simmons (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Jules LeBlanc Wikipedia

Annie LeBlancWiki / Bio
Nume realJulianna Grace LeBlanc
PoreclăAnnie LeBlanc
Faimos ca1. Youtuber

2. Instagram Star

3. Social Media Star

Vârstă16 ani
Zi de nastere5 decembrie 2004
Locul naşteriiAugusta, GA
Semnul nașteriiSăgetător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 3 in (1,62 m)
Greutateaproximativ 52 Kg (112 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 32-24-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului30 C
Culoarea ochilorCăprui
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleAsher Angel (Broke-Up)
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Iubitul lui Jules LeBlanc

Cine este iubitul lui Jules LeBlanc? A fost legată în mod romantic de Asher Angel. Au datat din 2019 până în mai 2020. În prezent, ea este singură și nu a dat nicio idee despre viața ei de întâlnire.

Citește și: Asher Angel (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Jules LeBlanc Net Worth

Care este valoarea netă a lui Jules LeBlanc? LeBlanc era cunoscută inițial pentru videoclipurile sale de gimnastică. A fost distribuită într-un rol principal pentru o viitoare serie de comedie a prietenului Nickelodeon, Side Hustle. Are milioane de adepți pe TikTok. Ea a fost anterior parte a canalelor de colaborare YouTube SevenAwesomeKids și Gymcool. Ea a postat prima sa melodie originală pe YouTube, intitulată „Fată obișnuită”, în octombrie 2017. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Jules LeBlanc Carieră

Jules LeBlanc era cunoscută inițial pentru videoclipurile sale de gimnastică. Întâlnirile și tutorialele sale de gimnastică au început să fie publicate în 2008 pe canalul ei de YouTube, cunoscut anterior sub numele de Acroanna, când avea 3 ani. Numele canalului a fost schimbat în 2017 și acum prezintă videoclipuri muzicale ale lui Jules Leblanc. Ea este una dintre vedetele unui vlog zilnic pe canalul YouTube „Bratayley”.

Jules LeBlanc Fapte

  1. Jules LeBlanc a început să ia cursuri de gimnastică când avea 2 ani.
  2. Familia ei a început să posteze videoclipuri cu ea online când avea trei ani.
  3. S-a antrenat ca gimnastă până în august 2017.
  4. LeBlancs locuiau anterior în Severna Park, Maryland, dar apoi s-au mutat în Los Angeles, California, astfel încât Leblanc să poată începe să joace și să facă muzică.
  5. Are milioane de adepți sub canalul ei de Instagram și YouTube.

Citește și: AllAroundAudrey (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Etnie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found