Jennifer Lawrence Bio, Măsurători, Înălțime, Greutate, Întâlniri, Afaceri, Soț, Valoare netă, Fapte

Formați o poveste romantică de la Hollywood, pentru o despărțire publică, iată cronologia completă a poveștii de dragoste a lui Jennifer Lawrence. Jennifer Shrader Lawrence este o actriță uimitoare americană. Filmele în care a jucat au încasat peste 6 miliarde de dolari în întreaga lume. De fapt, a fost cea mai bine plătită actriță din lume în 2015 și 2016. În 2013, Lawrence a apărut în cele mai influente 100 de persoane din lista mondială și în lista Forbes Celebrity 100 în 2014 și 2016.

Jennifer Lawrence Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Jennifer Lawrence? Ea se află la o înălțime de 5 ft 9 în înălțime sau 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Jennifer Lawrence? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-40 inci. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Jennifer Lawrence Bio, Early Life & Family

Câți ani are Jennifer Lawrence? Ziua ei de naștere cade pe 15 august 1990. Are 30 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Indian Hills, KY. Este fiica lui Gary și Karen Lawrence și sora lui Blaine și Ben Lawrence.

Jennifer Lawrence Affair, Dating & Boyfriend

Cine este iubitul Jennifer Lawrence? S-a întâlnit cu mai multe celebrități celebre. A fost legată în mod romantic de co-starul X-Men, Nicholas Hoult, din 2011 până în 2014, apoi s-a întâlnit pe scurt cu Chris Martin, liderul lui Chris Martin, în 2014. Din 2016 până în 2017, a avut o relație cu regizorul Darren Aronofsky. S-a căsătorit cu Cooke Maroney în 2019.

Relația dintre Jennifer Lawrence și Nicholas Hoult

Citește și: Mila Kunis (actriță) Înălțime, Greutate, Măsurători, Wiki, Bio, Afaceri, Valoare netă, Întâlniri, Soț, Fapte

Jennifer Lawrence s-a întâlnit cu Nicholas Hoult, în 2010. A fost o vreme când Jennifer Lawrence și co-starul ei Nicholas Hoult erau ultimul cuplu IT de la Hollywood, în timp ce filma X-Men: First Class în 2010. Au prins titluri cu tot ceea ce au făcut și paparazzi le-ar urma. Erau îndrăgostiți fără speranță unul de celălalt și păreau visători împreună. Fiecare imagine pentru care au pozat s-a dovedit a fi o perfecțiune pură, iar fanii lor nu au putut să se oprească din jurul lor. Spre deosebire de modul în care funcționează de obicei la Hollywood, cuplul nu și-a păstrat niciodată relația sub legături strânse. Erau îndrăgostiți și nu au încercat niciodată să se ascundă. Au decis chiar să-și ducă relația la nivelul următor și s-au logodit. Și, deși oamenii îi înrădăcinau pentru a-și găsi împreună sfârșitul fericit, lucrurile nu au funcționat și au decis să renunțe. Fanii au avut inima frântă când cuplul s-a despărțit și au sperat în secret că vor rezolva totul și vor reveni împreună, considerând că arătau perfect perfect împreună. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat și actorii au continuat în cele din urmă în viața lor. Cuplul s-a despărțit în jurul timpului în care au înfășurat X-Men: Days of Future Past în 2014. Tot în acel an, ea a fost una dintre victimele scurgerilor iCloud de fotografii ale vedetelor când au fost difuzate online zeci de fotografii cu nuduri auto-fotografiate cu ea. .

Citește și: Christina Hendricks (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Valoare netă, Soț, Fapte

Lawrence a subliniat că imaginile nu au fost niciodată menite să devină publice; ea a numit scurgerea drept „crimă sexuală” și „încălcare sexuală”. Ea a adăugat că spectatorii imaginilor ar trebui să fie rușinați de rolul lor într-o infracțiune sexuală. Ulterior, actrița a spus că fotografiile ei erau destinate lui Hoult și că, spre deosebire de alte victime ale hack-ului, nu intenționa să dea în judecată Apple Inc.

Jennifer Lawrence și Chris Martin se întâlnesc cu zvonuri

Citește și: Hannah Kepple (Actriță) Wiki, Bio, Valoare netă, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Jennifer Lawrence și Chris Martin întâlnesc zvonuri, în 2015, despre un muzician britanic și solistul popularei trupe Coldplay. Deși romantismul lor a durat doar câteva săptămâni și nu a fost niciodată confirmat. Acolo au apărut zvonuri despre o relație când Johnson și Martin au fost văzuți luând cina la Sushi Park din Los Angeles cu Jennifer. Din nou, oamenii au obținut fotografii cu Johnson și Martin la Soho House din Malibu, California. Un martor ocular a spus: „Chris și Dakota au ajuns împreună în mașina lui Chris. S-au întâlnit cu prietenii și au avut o noapte distractivă. Amândoi păreau foarte fericiți. Au fost flirty și au părăsit restaurantul împreună ”. Apoi, duo-ul a văzut, de asemenea, mersul pe plaja din Malibu. Mai devreme, Martin și Johnson au fost văzuți plimbându-se în loc mână în mână. Se pare că au tatuaje asortate. Pe cotul stâng, era un tatuaj cu semn infinit cu două X-uri. Cu câteva zile înainte, Martin a fost văzut la un eveniment din Los Angeles cu același tatuaj într-o locație similară.

Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky Relație

Citește și: AnnaSophia Robb (actriță) Wiki, Bio, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Iubit, Fapte

Jennifer Lawrence s-a întâlnit cu iubitul ei, Darren Aronofsky. În septembrie 2016, a început să se întâlnească cu regizorul Darren Aronofsky, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor de mamă! Cuplul s-a despărțit în noiembrie 2017. Poate că a fost diferența de vârstă, are 50 de ani sau faptul că recenziile proaste ale filmului său s-ar dovedi a fi prea grele pentru cuplu. Frumoasa Jennifer Lawrence a trăit o adevărată poveste de dragoste alături de regizorul Darren Aronofsky. Cele două păsări iubitoare erau dornice să-și păstreze dragostea ... până acum. Da, împotriva oricăror cote, Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky se descurcă bine. După despărțire, de asemenea, rămân în condiții foarte bune ”.

Jennifer Lawrence Soț

Citește și: Heather Mcmahan (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Soț, Familie, Fapte

Jennifer Lawrence este căsătorită cu Cooke Maroney, director de galerie de artă. În 2018, cuplul a început să se întâlnească. Cooke este cel mai bine cunoscut ca partener al actriței câștigătoare a premiului Oscar Jennifer Lawrence. Duo-ul s-a angajat în februarie 2019. Cuplul a făcut mai multe apariții de covor roșu impecabile și nu s-a sfiit niciodată să-și arate afecțiunea unul față de celălalt în mod public. El și Jennifer Lawrence s-au întâlnit printr-un prieten comun. Despre Maroney se spune că este un iubitor de artă și de mare renume în rândul clienților săi de artă. Jennifer și Maroney au fost prezentate de Laura Simpson. Activele totale ale lui Maroney sunt în jur de 36 de milioane. În timp ce activele totale ale Jennifer Lawrence sunt de peste 9 miliarde. În octombrie 2019, s-a căsătorit cu Cooke Maroney în Rhode Island. În prezent, ea locuiește în Manhattan, New York și Beverly Hills, California. Jennifer a arătat că poate fi foarte prietenos cu fosta ta și, de fapt, în octombrie 2018 au fost la o petrecere împreună fără probleme. Ea a spus: „De fapt sunt o prietenă a tuturor fostelor mele. Teoria mea este că nu poți avea o relație proastă cu cineva dacă ești sincer. Dacă toată lumea din lume știe ce simți, nu există minciuni, doar deschidere. Toți prietenii mei au fost minunați, Nick a fost un iubit grozav ”, a declarat actrița într-un interviu la podcastul WTF With Marc Maron.

Valoarea netă a Jennifer Lawrence

Care este valoarea netă a Jennifer Lawrence? Actoria este principala sa sursă de venit. A câștigat prima nominalizare la Oscar pentru rolul ei principal în filmul independent din 2010 Winter’s Bone. Valoarea sa netă este estimată la peste 80 de milioane de dolari (USD).

Jennifer Lawrence Fapte

  1. Jennifer Lawrence și-a început cariera de actorie cu un rol minor în pilotul TV Company Town (2006).
  2. În 2012 a jucat-o pe Katniss Everdeen în Jocurile foamei.
  3. Lawrence a interpretat-o ​​pe Serena Pemberton în drama Serena (2014) a epocii depresiei lui Susanne Bier.
  4. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Sierra Capri (actriță) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Măsurători, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found