Ashlyn Gere (actriță pentru adulți) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Ashlyn Gere este o fostă actriță americană pentru adulți. Ea a susținut celebritatea pentru aparițiile sale în seria de televiziune science fiction The X-Files and Space: Above and Beyond. Mai mult, contul ei de Instagram este împachetat cu imaginile ei fierbinți, curbate și sfâșietoare. În principal își încarcă imaginile de bikini în contul ei. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe alte fapte despre ea ale lui Ashlyn Gere.

Ashlyn Gere Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Ashlyn Gere? Ea se află la o înălțime de 5 ft 1 în înălțime sau altfel 1,60 m sau 160 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-26-39 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 33 C. De asemenea, este o ciudată de fitness. De multe ori își etalează stomacul plat în timp ce își fixa privirea cu capacul greu asupra camerei.

Ashlyn Gere Bio, Age & Family

Câți ani are Ashlyn Gere? Ziua ei de naștere cade pe 14 septembrie 1967. Are 53 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în Carolina de Nord. La trei ani s-a mutat la Las Vegas, Nevada. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată. A absolvit Universitatea din Nevada, Las Vegas și s-a specializat în Arte și Comunicări Teatrale.

Citește și: Abella Danger (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ashlyn GereWiki / Bio
Nume realAshlyn Gere
PoreclăAshlyn
Faimos caActriță adultă,

Social Media Star

Vârstă53 de ani
Zi de nastere14 septembrie 1967
Locul naşteriiCarolina de Nord
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 1 in (1,60 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-26-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,5 milioane USD (USD)

Prietenul lui Ashlyn Gere

Cine este iubitul lui Ashlyn Gere? Nu a dat nici o perspectivă despre viața ei de întâlnire. În prezent, este singură și foarte concentrată asupra carierei sale. Într-o zi, vrea să câștige Oscar ca actriță.

Valoarea netă a lui Ashlyn Gere

Care este valoarea netă a lui Ashlyn Gere? A jucat sub numele de Kimberly Patton în seria de televiziune Space: Above and Beyond din 1995 până în 1996. Împarte selfie-uri de modă și stil de viață pe Instagram. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 1,5 milioane de dolari (USD). De asemenea, este plătită pentru parteneriate și reclame de la sponsorii săi.

Citește și: Mia Khalifa (actriță adultă) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Date

Cariera lui Ashlyn Gere

Ashlyn Gere a avut un anumit succes în filmele B din anii 1980 și a apărut în Creepozoids din 1987 ca Kate. Ea a apărut și sub acest nume în episoadele din Silk Stalkings și Millennium. A apărut și sub numele Patton în filmele The One și Willard. A început să joace în filme pentru adulți în jurul anului 1990. A apărut în aproape 200 de filme și videoclipuri împreună cu regia a două videoclipuri din 1990 până în 2003.

Fapte despre Ashlyn Gere

 1. La începutul carierei sale Gere a fost nominalizată și a câștigat mai multe premii majore din industria adulților, cum ar fi FOXE, XRCO și AVN Awards.
 2. În a doua jumătate a anilor '90, a încetinit activitatea video pentru adulți și a călătorit în principal ca dansatoare exotică.
 3. Este obsedată de încărcarea de imagini sub contul ei de Instagram.
 4. Îi place să călătorească și să fotografieze.
 5. În toate imaginile ei, arată fumând fierbinte.
 6. Își arunca curbele în mod regulat în timp ce se relaxa în aer liber.
 7. A devenit o profesionistă în a poza în bikini slabi, a dovedit că poate, de asemenea, să stea în lenjerie roșie la Instagram.
 8. Pasiunile ei includ dansul și cântatul.
 9. Ea este singură în aceste momente.
 10. Are o figură fierbinte, fierbinte și curbată.
 11. Albastrul este culoarea ei preferată.
 12. S-a alăturat Instagramului pentru divertisment ulterior, a devenit brusc virală.
 13. Toate seriile de imagini împărtășite de Ashlyn Gere se arată în aceleași ținute cu ușoare diferențe în ipostaze.
 14. Ashlyn a făcut imaginile mai uimitoare, lăsându-i blondele blonde să cadă peste partea dreaptă a feței.
 15. Părul ei blond era măturat în sus și peste partea stângă, astfel încât să-i acopere ochiul.

Citește și: Piper Perri (actriță adultă) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte