Taylor Zakhar Perez (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Taylor Zakhar Perez este un actor american și vedetă în social media. A câștigat importanță prin rolul său principal ca Marco în filmul Netflix The Kissing Booth 2, în 2020. A crezut în munca grea și a realizat multe în industria divertismentului. Amuzant încă din copilărie, și-a descoperit dragostea pentru performanță când a învățat să danseze. În afară de aceasta, el a făcut apariții la mai multe emisiuni TV populare, cum ar fi iCarly și Awkward. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el de Taylor Zakhar Perez.

Taylor Zakhar Perez Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Taylor Zakhar Perez? El se află la o înălțime de 6 ft 1 în sau altfel 1,85 m sau 185 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 8,5 SUA.

Taylor Zakhar Perez Varsta

Câți ani are Taylor Zakhar Perez? Ziua lui de naștere cade pe 25 decembrie 1991. Are 28 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Chicago, IL. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Nick Cannon (Actor) Wiki, Înălțime, Greutate, Vârstă, Bio, Soție, Fiică, Fiu, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Wiki Taylor Zakhar

Taylor ZakharWiki / Bio
Nume realTaylor Zakhar
PoreclăTaylor
Faimos caActor
Vârstă28 de ani
Zi de nastere25 decembrie 1991
Locul naşteriiChicago, IL
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 6 ft 1 in (1,85 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului8,5 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,3 milioane USD (USD)

Prietena Taylor Zakhar

Cine este iubita lui Taylor Zakhar? În prezent, este singur și afirmă deschis că îi plac femeile inteligente și atractive, în special femeile care se îmbracă bine. Istoricul său anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Taylor Zakhar Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Taylor Zakhar? El se bucură din plin de viața sa. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,3 milioane de dolari (USD).

Citește și: Daveed Diggs (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Cariera lui Taylor Zakhar

Taylor Zakhar a spus odată că dansează de cât timp își poate aminti și își direcționează energia și spiritul prin dans. Și-a început cariera profesională în teatru și modelling. Actor și model pasionat, a fost instruit în multe stiluri de dans, inclusiv hip-hop, modern, jazz, tap și balet. Cu toate acestea, dansul de pauză era preferatul lui. El și-a postat prima dată postarea pe Instagram în aprilie 2017. Contul său de Instagram avea sub 100.000 de adepți înainte ca The Kissing Booth 2 să fie lansat. Interesant de știut, în 24 de ore de la lansarea filmului pe 24 iulie 2020, contul său de Instagram a sărit la peste 1 milion de adepți.

Familia Taylor Zakhar

Numele mamei lui Taylor Zakhar este Antoinette. A fost crescut în nord-vestul Indiana. Are și frați. Are cinci surori pe nume Kaie, Koehn, Kristy, Jenna și Maria și doi frați pe nume Ron și Grant. În ceea ce privește educația, el este bine educat.

Fapte despre Taylor Zakhar

  1. Taylor știe înotul.
  2. Iubește totul, de la muzică groovy la sport.
  3. Este un mare fan al baschetului și îi admiră pe Kyrie Irving și Jason Douglas.
  4. Este cunoscut că joacă farse și petrece cu prietenii săi la Westchester, New York.
  5. Îi place să-și folosească contul ‘Twitter’ pentru a răspândi pozitivitatea și a-i face pe oameni să chicotească.
  6. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  7. El se bucură din plin de viața sa.
  8. Văzând postările sale obișnuite, nu este greu de făcut să iubească să se distreze și să fie nebun.
  9. Are un fan feminin destul de mare, datorită aspectului său drăguț al băiatului de alături.
  10. În prezent, el nu urmărește studii suplimentare, dar lucrează din greu la slujba sa obișnuită și aspiră să-l facă mare și în lumea rețelelor.

Citește și: Will Brittain (Actor) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found