Rebecca Broxterman Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Soț / soție, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Rebecca Broxterman este un expert în fitness și antrenor american, care este angajat în prezent ca antrenor pentru vedetele de la Hollywood. În afară de aceasta, ea este, de asemenea, o vedetă de socializare ale cărei curbe sfâșietoare și o privire alunată au câștigat inimile oamenilor din întreaga lume. A lucrat cu câteva dintre cele mai importante mărci din industria modei și sportului. Rebecca este un model de fitness care are milioane de adepți pe contul ei de Instagram, permițând popularului model cum Instagramer să semneze numeroase contracte și oferte.

Ea își încarcă videoclipurile și fotografiile de fitness pe social media. În iunie 2019, s-a logodit cu iubitul ei Jared Black (actor, producător și regizor). Fanii ei se pot conecta și cu ea pe ‘Tumblr’. La doar un an de un deceniu în lumea glamourului, Rebecca își pune la punct principiile și refuză să semneze orice contract care cere nuditate. Ea a fost de câteva ori sub cuțit pentru o rinoplastie și ameliorarea sânilor și a făcut fotografii pentru a-și amplifica spatele.

Rebecca Broxterman Age

Vârsta ei este de 33 de ani. Ea este o vedetă și un model de social media, cunoscută mai ales pentru postarea de imagini îmbrăcate în bikini pe pagina ei de ‘Instagram’, care a reușit să adune mii de adepți. A început să prindă lumina reflectoarelor după ce s-a logodit cu iubitul ei Jared Black. Ulterior, a devenit faimoasă pe platformele de socializare și a început să primească oferte de modelare de la mărci cunoscute.

Rebecca Broxterman Prieten, logodnic și soție

Modelul de fitness Rebecca s-a logodit romantic cu partenerul ei Jared Black. Duo-ul se întâlnește încă din vremea colegiului. Cei doi au făcut un pas înainte și s-au angajat în 2019.

De asemenea, ea a împărtășit prin intermediul ei Instagram: „Oh, cât de mult te iubesc! Planificarea nunții în timpul unei pandemii poate fi un pic frustrantă și copleșitoare. DAR, nu aș vrea să o fac alături de nimeni altcineva! Plimbarea sau moartea mea, te iubesc, @thejaredstanton. Dacă în curând veți fi mireasă în acest timp, trebuie doar să știți că nu sunteți singuri! Vă promit că va fi bine ce va ieși din toate acestea. Dacă aveți nevoie de cineva cu care să vorbiți, nu ezitați să-mi comentați sau să-mi trimiteți un mesaj! Suntem împreună în asta! ”

Black și logodnica sa, Rebecca Broxterman, și Kevin Hart au fost amândoi prinși în vehicul când au sosit primii respondenți. Black a fost transportat cu avionul la un spital local, în timp ce Broxterman, care este antrenorul personal al lui Eniko, a suferit doar răni ușoare.

Rebecca Broxterman Carieră

Rebecca a terminat liceul și a semnat imediat trei contracte pentru ședințe foto. Avea doar șaptesprezece ani când și-a început cariera și la vârsta de douăzeci de ani a devenit un model de fitness stabilit. La scurt timp după aceea, a început să posteze imagini pe ‘Instagram’ și, spre bucuria ei, contul ei a devenit celebru peste noapte, cu timpul a început să câștige o sumă considerabilă de venituri de pe site. Sponsorii au venit și a început să folosească site-ul ca o platformă pentru a educa masele despre tendințele actuale ale modei și pentru a promova brandurile Bikini.

Valoarea netă a Rebecca Broxterman

Cât este valoarea netă a Rebecca Broxterman? Valoarea ei este estimată la aproximativ 1 milion de dolari SUA. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 7 cm înălțime. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs.

Wiki Rebecca Broxterman

Wiki / Bio
Nume realRebecca Broxterman
PoreclăRebecca
Vârstă33 de ani
Data nașterii (DOB),

Zi de nastere

18 septembrie 1987
ProfesieExpert și antrenor de fitness
Renumit pentru1. Iubitorul actorului Jared Black

2. Rebecca și prietenul ei Jared au supraviețuit în

accident la 1 septembrie 2019

cu mașina lui Kevin Hart în Malibu

Locul naşteriiLos Angeles, California, SUA
Naţionalitateamerican
Etniealb
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
ZodiacFecioara
Reședința curentăLos Angeles, California, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'7 "

Centimetri: 170 cm

Metri: 1,70 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

34-32-37 țoli
Dimensiunea cupei sutienului32 B
Culoarea ochilorMaro deschis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului7 (SUA)
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 1 milion de dolari SUA
Câștiguri sponsorizateNecunoscut
Familie
PărinţiTatăl: Nu este cunoscut

Mama: Nu este cunoscută

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăAngajat
Iubit / ÎntâlnireJared Black (regizor, producător și actor)
Întâlniri anterioare?Necunoscut
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
cea mai inalta calificareAbsolvent
UniversitateLicențiat în educație fizică
ŞcoalăLiceul din Los Angeles
Favorită
Actor favoritSawyer Sharbino
Actrita preferataAmy Acker
Culoare preferataViolet
Bucătăria preferatăItaliană
Iubitor de animale de companie? da
Destinația preferată de vacanțăGrecia
Hobby-uriDans, Cânt, Gimnastă
Cont Social Media
Link cont social mediaInstagram

Citește și: Mathilde Tantot (Instagram Star) Bio, Wiki, Iubit, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Date

Fapte despre Rebecca Broxterman

  • Broxterman are marca ei de îmbrăcăminte numită BitiBrand.
  • Cu corpul ei voluptuos, măsurători perfecte cu talia subțire, Rebecca a reușit să capteze atenția mărcilor de top și lucrează.
  • De asemenea, a jucat fotbal în timp ce a crescut și a făcut parte din echipa de majorete.
  • Ea crede că oricine urmărește un stil de viață sănătos nu ar trebui să consume alcool.
  • Este activă pe platformele de socializare.
  • Ea provine dintr-un mediu multi-etnic.
  • Mama ei a fost sfătuită cu privire la ce exerciții să facă, ce să mănânce și ce suplimente alimentare ar fi ideale pentru ea.
  • La scurt timp după aceea, a început să posteze fotografii cu progresele sale timpurii și a primit recunoaștere imediată pentru glute și abdomenul ei bine tonifiat.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found