Eden Simpson (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Eden Simpson este o personalitate americană, Tiktoker, vedetă Instagram și social media. El a ajuns la vedete pentru conținutul său de comedie revoltător și videoclipurile de comedie sincronizate cu buzele pe care le face sub contul său TikTok. A acumulat milioane de adepți sub contul său. El a depășit peste 460.000 de adepți în aplicație. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, sexualitatea, iubitul, valoarea netă, cariera lui Eden Simpson și multe altele despre el!

Eden Simpson Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Eden Simpson? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 57 kg sau 127 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Eden Simpson Age

Câți ani are Eden Simpson? Ziua lui de naștere cade pe 16 februarie 2001. Are 19 ani. Semnul său zodiacal este Vărsător. S-a născut în Scoția. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Jiggy Turner (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Eden SimpsonWiki / Bio
Nume realEden Simpson
PoreclăEden
Faimos caTikTok Star, Social Media Star
Vârstă19 ani
Zi de nastere16 februarie 2001
Locul naşteriiScoţia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateBisexual
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 57 kg (127 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubituleEric Wakeham
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Iubitul Eden Simpson

Cine este iubitul lui Eden Simpson? Este deschis bisexual și a fost întâlnit cu colegul TikTok, Eric Wakeham. Mai mult, el este singur în aceste momente și este foarte concentrat pe cariera ei.

Citește și: Eric Wakeham (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Prietena, Valoare netă, Date

Eden Simpson Net Worth

Care este valoarea netă a lui Eden Simpson? Nu cu mult timp în urmă, faptul că a fost un influențator de social media nici măcar nu a existat ca concept, dar acum a devenit o sursă de venituri substanțiale pentru unele tinere și surprinzătoare vedete inovatoare. Cariera online este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 20 K USD (USD).

Eden Simpson Fapte

  1. Eden Simpson și-a creat propriul canal YouTube în noiembrie 2018.
  2. A început să posteze pe TikTok în aprilie 2018.
  3. El a fost întotdeauna într-o relație complexă cu un comportament prost.
  4. Acum, că rețelele sociale sunt platforma pentru vedetele în creștere, vedem că tendința comportamentului șocant al vedetelor se extinde și la aceste stele.
  5. Senzația TikTok Eden Simpson ar putea conduce pachetul atunci când vine vorba de încălcări violente și tocmai a adăugat un alt incident raportat pe listă.

Citește și: Diego Martir (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found