Kim Tae-hyung (Singer) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Familia, Carieră, Valoare netă, Fapte

Kim Tae-hyung este mai bine cunoscută sub numele de V. Este cântăreață, compozitoare și actor sud-coreeană. Este vocalist al grupului de băieți sud-coreeni BTS. V a devenit inițial stagiar pentru Big Hit Entertainment după ce a trecut o audiție la Daegu. Mai mult, are un fan imens care urmărește contul său de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, cariera și multe alte fapte despre el de Kim Tae-hyung!

Kim Tae-hyung Age

Câți ani are Kim Tae-hyung? Ziua lui de naștere cade la 30 decembrie 1995. În prezent, are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Capricornul. S-a născut în Daegu, Coreea de Sud. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Kim Tae-hyung Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kim Tae-hyung? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,78 m sau 178 cm. Cântărește în jur de 65 Kg sau 142 lbs. Are ochi căprui închis și părul blond. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 8 SUA.

Kim Tae-hyung Prietena

Cine este iubita lui Kim Tae-hyung? Se zvoneste că V se întâlnește cu actrița Kim Yoo-Jung. Zvonurile s-au răspândit după ce Tae-hyung a povestit despre el într-un metrou. Mai târziu, aceeași imagine a fost împărtășită de Kim Yoo-Jung. Dar duo-ul nu și-a confirmat relația în mod public.

Citește și: IU (Cântăreață) Bio, Wiki, Iubit, Întâlnire, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Carieră, Familie, Fapte

Kim Tae-hyungWiki / Bio
Nume realKim Tae-hyung
PoreclăV
Faimos caActor, cântăreț, dansator,

Model

Vârstă25 de ani
Zi de nastere30 decembrie 1995
Locul naşteriiDaegu, Coreea de Sud
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitatecoreeană
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (142 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 44-29-38 inci
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului8 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 21,3 milioane USD (USD)

Kim Tae-hyung Net Worth

Care este valoarea netă a lui Kim Tae-hyung? Sursa sa principală de venit este rolul său de vocalist în grupul de băieți din Coreea de Sud, BTS. De asemenea, face o cantitate decentă din compozitorul și actorul său. Valoarea netă a Kim Tae-hyung este estimată la peste 21,3 milioane de dolari (USD).

Familia Kim Tae-hyung

Kim Tae-hyung a crescut în județul Geochang. Are și frați. Are un frate și o soră mai mici. În ceea ce privește educația, după ce a absolvit liceul coreean de arte în 2014, V s-a înscris la Global Cyber ​​University.

Citește și: J-Hope (Singer) Bio, Wiki, Valoare netă, Prietena, Vârstă, Înălțime, Greutate, Viață timpurie, Carieră, Fapte

Kim Tae-hyung Carieră

V a aspirat mai întâi să fie cântăreț profesionist în școala elementară. După câteva zile. a început să ia lecții de saxofon la începutul școlii gimnaziale ca mijloc de a continua cariera. S-a alăturat echipei BTS în 2011, dar nu a fost dezvăluit a fi membru al grupului până în 2013. El și BTS au devenit primul grup Kpop care a obținut un premiu Billboard în 2017.

Fapte Kim Tae-hyung

  1. Kim Tae-hyung și-a făcut debutul ca membru al BTS la M Count’s M Countdown.
  2. În 2016, V și-a făcut debutul în actorie cu un rol secundar în drama istorică a lui KBS2 Hwarang: The Poet Warrior Youth.
  3. V a inventat expresia „Te purpuriu” în timpul întâlnirii fanilor BTS.
  4. Are milioane de adepți sub pagina personală de Instagram.
  5. Este și un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Heejin (cântăreț coreean pop) Bio, înălțime, greutate, iubit, vârstă, măsurători, valoare netă, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found