Neilia Hunter (Soția Joe Biden) Wiki, Bio, Moarte, Vârstă, Înălțime, Soț, Fiică, Valoare netă, Familie, Fapte

Neilia Hunter Biden a fost un avocat american și mai bine cunoscut ca prima iubire și soție a lui Joe Biden. Joe este un om care a muncit cu greu în curți, este destul de neconvențional. Datorită serviciului acordat cetățenilor americani timp de două mandate de vicepreședinte, Obama a primit medalia prezidențială a valorii de către Obama în 2017. În acest an, și-a lansat cu succes campania prezidențială și a preluat conducerea câștigând peste 50% din locuri. împotriva rivalului său- Trump. Reglați biografia!

Neilia Hunter Moarte

Mai mult, în 1972, un accident devastator în afara casei sale. Joe Biden a fost căsătorit cu Neilia Biden. La scurt timp după ce Biden a împlinit 30 de ani și a fost ales în Senat, soția sa Neilia se pregătea de Crăciun. A decis să facă o plimbare cu cei trei copii ai cuplurilor, Beau, Hunter și Naomi, în vârstă de un an, în speranța de a alege un pom de Crăciun. În mod tragic, ea a ajuns să se ciocnească de o altă mașină. Atât ea, cât și bebelușul Naomi au fost uciși. Beau și Hunter au supraviețuit.

Mai mult, din anul 1973-2009, Joe a devenit unul dintre cei mai celebri senatori din țară; a fost salutat ca expert în politică externă. Unele dintre ele includ deducerea strategică a armelor și descurajarea relaxantă împotriva Uniunii Sovietice, ajutarea la restabilirea păcii în Balcani și succesul NATO și gestionarea efectivă a războiului din Golf în anii '90.

Neilia Hunter Vârstă, înălțime și greutate

Câți ani avea Neilia Hunter în momentul morții? Avea 30 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 5 centimetri înălțime. În plus, avea părul negru și are o pereche de ochi negri.

Neilia Hunter Bio & Family

Neilia Hunter s-a născut la 28 iulie 1942 în Skaneateles, New York, SUA. Numele tatălui său este Robert Neil Hunter, iar mama este Louise Basil Hunter. În ceea ce privește educația, a urmat Universitatea din Siracuza.

Neilia Hunter Wiki

Wiki / Bio
Nume realNeilia Hunter Biden
PoreclăNeilia
Vârstă30 de ani (decedat)
Cauza mortiiAccident de mașină
Data și locul decesului18 decembrie 1972, Hockessin Delaware, SUA
Zi de nastere28 iulie 1942
ProfesieAvocat
Renumit pentruPrima soție a lui Joe Biden care a pierdut-o

viața într-un accident de mașină

la 18 decembrie 1972

Locul naşteriiSkaneateles, New York, SUA
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAlb caucazian
ZodiacLeu
Reședința curentăNew York, SUA
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 55 Kg

Lire sterline: 121 lbs

Măsurători ale corpului

(Sân-talie-șolduri)

33-25-35 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului7 (SUA)
Tatuaje?N / A
Familie
PărinţiTată: Robert Neil Hunter

Mama: Louise Basil Hunter

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăCăsătorit
Lista fostului prietenN / A
Iubitul actualN / A
Soț / SoțieJoe Biden (din 1966)
CopiiFiul: Beau Biden și Hunter Biden

Fiica: Naomi Biden

Educaţie
EducaţieAbsolvent în drept
UniversitateUniversitatea Syracuse (Colegiul de Drept)
ŞcoalăLiceul din New York
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 500.000 de dolari SUA (începând cu 1972)
Sponsori / AnunțuriAproximativ 50.000 de dolari SUA
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Facebook, Twitter (Inactiv)

Neilia Hunter și Joe Biden

Neilia Hunter a fost căsătorită cu Joe Biden. În 1966, cuplul se întâlnește prima oară. Joe s-a îndrăgostit de Neilia Hunter și, mai târziu, a mers să studieze la Facultatea de Drept din Universitatea Syracuse și s-a căsătorit cu Hunter în 1966. Pe atunci era un student mediocru la drept.

De fapt, și duo împarte trei copii. Cuplul are fii numit Beau Biden și Hunter Biden și a fiica Naomi Biden. Fiica ei a murit după un an de la moartea lui Neilia. Mai târziu, fiul ei Beau a murit din cauza cancerului.

În prezent, soția lui Joe Biden este dr. Jill Biden, care are un doctorat în educație. Ea este a doua soție a lui Joe, după ce prima sa soție, Neilia, a murit într-un accident de mașină. Jill a fost profesor pentru o mare parte din viața ei și a cofondat inițiativa Biden Cancer Initiative împreună cu soțul ei. Cei doi s-au cunoscut la trei ani după ce Joe și-a pierdut soția și fiica, când Jill era la școală. „Mi-a dat viața înapoi”, a scris Joe în memoriile sale din 2007 Promisiunile de a păstra.

Potrivit interviului Vogue, Joe i-a propus lui Jill de cinci ori diferite înainte de a fi de acord să se căsătorească cu el. „Am spus„ încă nu. Nu încă. Nu încă. ’Pentru că până atunci, desigur, mă îndrăgostisem de băieți și chiar am simțit că această căsătorie trebuie să funcționeze”, a spus Jill. „Pentru că își pierduseră mama și eu nu puteam să le pierd o altă mamă. Așa că a trebuit să fiu 100% sigur ”.

Joe a intervenit și a spus că i-a dat lui Jill acest ultimatum: „‘ Uite, aceasta este ultima dată când te întreb. Nu-mi pasă când ne căsătorim. Dar vreau un angajament. ”Și a spus bine. Dar a fost nevoie de asta! ”

Acum, Fiica lui Jill și Joe este Ashley Bidden. În afară de asta, Jill este aproape și de copiii Neiliei.

Neilia Hunter Net Worth

La acea vreme, Neilia Hunter valoarea netă este estimat la aproximativ 500.000 USD și percepe aproximativ 50.000 USD pentru reclame și sponsori. Sursa ei principală de venit a fost cariera de avocat. În plus, măsurătorile corpului ei au fost de 33-25-35 inci.

Neilia Hunter Fapte

  • Wikipedia: Neilia și fiica cuplului de 1 an, Naomi, au fost uciși chiar înainte de Crăciun, în 1972, când un tractor-remorcă s-a izbit de vagonul lor.
  • Omul care conducea celălalt vehicul implicat în accident a fost Curtis C. Dunn, care se afla la volanul unui camion.
  • Joe Biden nu a fost niciodată timid în legătură cu sentimentele sale pentru Neilia.
  • El a spus: „Neilia a fost cea mai bună prietenă a mea, cel mai mare aliat al meu, iubitul meu senzual”.

Citește și: James Remar (Actor) Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț / soție, Valoare netă, Familie, Fapte

Citește și: Camila Mendes (actriță) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found