Nicky Champa (TikToker) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Sexualitate, Fapte

Nicky Champa este o vedetă americană TikTok, Instagrammer, aspirant la cântăreață și influențator pe rețelele sociale. El a câștigat popularitate în primul rând prin contul său @NickyChampa TikTok, pe care a acumulat până la șapte milioane de adepți până în prezent. Originar din Dallas, TX nu a fost un utilizator obișnuit al social media până la vârsta de 25 de ani. Popularitatea sa pe TikTok și-a găsit drumul și către alte site-uri de socializare. Majoritatea videoclipurilor sale de pe TikTok îl arată fie interpretând în timp ce sincronizează buzele cu piese populare, fie sunt scurte scenete de comedie. Deși a obținut faima prin intermediul rețelelor sociale, muzica a fost întotdeauna cea mai mare pasiune a sa. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, sexualitatea, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Nicky Champa!

Nicky Champa Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Nicky Champa? El se află la o înălțime de 5 ft 10 in sau 1,78 m sau 178 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 135 lbs. Are ochi albaștri și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o pantofă de 10,5 SUA.

Nicky Champa Age

Câți ani are Nicky Champa? Ziua lui de naștere cade pe 13 septembrie 1995. Are 25 de ani. Semnul său zodiacal este Fecioara. S-a născut în Dallas, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Bree Louise (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Nicky Champa Wiki

Nicky ChampaWiki / Bio
Nume realNicky Champa
PoreclăNicky
Faimos caTikTok Star,

Social Media Star

Vârstă25 de ani
Zi de nastere13 septembrie 1995
Locul naşteriiDallas, TX
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
SexualitateGay
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 10 in (1,78 m)
Greutateaproximativ 65 kg (135 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 42-32-38 țoli
Dimensiunea bicepsului21 inci
Culoarea ochilorAlbastru
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10,5 (SUA)
IubitulePierre Amaury Bouvier
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 400.000 $ (USD)

Iubitul Nicky Champa

Cine este iubitul lui Nicky Champa? Este legat romantic de Pierre Amaury Bouvier. Mai mult, Nicky este gay. El se bucură de viața sa la maxim.

Nicky Champa Net Worth

Cât este valoarea netă a lui Nicky Champa? El a vorbit despre începutul călătoriei sale pentru a deveni o vedetă pe social media. A început să ia în serios rețelele sociale după ce a împlinit 18 ani. Valoarea sa netă este estimată la peste 400.000 de dolari (USD).

Nicky Champa Carieră

Nicky Champa s-ar putea să ți se pară un adolescent obișnuit, dar așteaptă până când îl vezi cântând la muzică cu expresiile sale distincte! Nicky știe exact cum să te facă să te conectezi la canalul lui. Este multi-talentat, te poate face să te învârti cu el sau te poate surprinde uimit când îl privești pe teren. Nu e de mirare că are atâtea inimi topindu-se peste el. Nicky păstrează legătura cu fanii săi și el interacționează cu ei, ținându-i la curent cu noile sale videoclipuri și cu viața sa. Astfel, el acoperă toate golurile de comunicare atunci când vine vorba de a se amesteca cu fanii săi. Acest lucru ar putea explica uriașa fanfară pe care o poartă.

Citește și: Tinkerprincess0 (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte

Familia Nicky Champa

Numele tatălui și al mamei lui Nicky Champa nu sunt cunoscute. Are și frați. Conform calificărilor sale educaționale, el este bine educat. Primul său mare rol actoricesc a fost în videoclipul muzical al piesei Travis Scott „Don’t Play”.

Nicky Champa Fapte

  1. Nicky Champa fiind una dintre cele mai urmărite vedete TikTok.
  2. Îi place să joace baschet, echipa sa preferată este „Golden State Warriors”.
  3. El joacă și baseball, volei și fotbal.
  4. Îi place să se îmbrace lejer în tricouri sport și joggers.
  5. Brandul său preferat este Nike datorită iubirii sale imense pentru tot ce este atletic.
  6. În afară de sport, el postează adesea poze cu el însuși cu familia.
  7. Are o familie numeroasă și strâns legată.
  8. Are câțiva veri care continuă să se ocupe de conturile sale sociale.
  9. Astfel, îl găsim trăgându-și familia și făcându-i parte din popularitatea sa.
  10. Nicky este înclinat spre muzică, rapperul său preferat este Drake. Știm că poate dansa și îi place să cânte și el.

Citește și: Megan Guthrie (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found