Kristine Froseth (Model) Biografie, Înălțime, Greutate, Afaceri, Întâlniri, Măsurători, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kristine Froseth este o actriță și fotomodel american-norvegian care a renumit faima pentru că a jucat în rolul lui Kelly Aldrich în serialul Netflix The Society și Alaska Young în seria Hulu Looking for Alaska. Nu numai aceasta, ea a apărut și în videoclipurile muzicale ale unui muzician celebru. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wiki, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, întâlnirile, relația, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Kristine Froseth Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Kristine Froseth? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond.

Kristine Froseth Măsurători

Care sunt măsurătorile corporale ale lui Kristine Froseth? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt 36-28-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Kristine-Froseth-înălțime

Citește și: Gracie Hunt (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Wiki Kristine Froseth

Kristine FrosethWiki / Bio
Nume realKristine Froseth
PoreclăKristine
Faimos caActriță, Model
Vârstă24 de ani
Zi de nastere21 septembrie 1996
Locul naşteriiNew Jersey
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulNecăsătorit
Valoarea netă3,2 milioane USD (USD)

Kristine Froseth Afaceri, întâlniri și iubit

Cine este iubitul lui Kristine Froseth? Este singură și nu a vorbit nimic despre viața ei amoroasă. Nu s-a căsătorit încă. Este foarte secretă cu privire la viața personală și nu a dezvăluit nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire.

Iubitul Kristine-Froseth

Kristine omite de obicei întrebări legate de iubitul ei. De asemenea, nu există nicio informație cu privire la viața ei de întâlnire din trecut. Deoarece există o lipsă de transparență în ceea ce privește viața ei personală, nu este clar dacă este singură sau într-o relație.

Kristine Froseth Bio, Viață timpurie și familie

Câți ani are Kristine Froseth? Ziua ei de naștere cade pe 21 septembrie 1996. Are 24 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Fecioară. S-a născut în New Jersey. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Mai mult, părinții lui Kristine sunt norvegieni și viața ei timpurie a fost petrecută călătorind înainte și înapoi între Oslo, Norvegia și New Jersey datorită muncii tatălui ei. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Kristine-Froseth-net-worth

Citește și: Lais Ribeiro (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Kristine Froseth Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a Kristinei Froseth? A început să joace atunci când un regizor de casting și-a găsit fotografiile și a încurajat-o să audieze pentru adaptarea cinematografică a romanului Căutând Alaska al lui John Green.

Mai târziu, a început să modeleze după ce a fost descoperită la o audiție de pasarelă la Ski Storsenter din Norvegia și a fost, de asemenea, urmărită de IMG Models în timp ce se afla în New Jersey la un show local de modă. Ea a modelat pentru mărci precum Armani, Juicy Couture, Miu Miu și H&M.

În 2018, ea a jucat în două filme Netflix, Sierra Burgess este un ratat și apostol și o mini-serie Sky, Adevărul despre afacerea Harry Quebert. Mai mult, la fel ca în 2021, valoarea ei netă este estimată la peste 3,2 milioane de dolari (USD).

Fapte despre Kristine Froseth

  1. Kristine Froseth este activă pe platformele de socializare.
  2. Una dintre primele sale lucrări de modelare a fost în numărul de toamnă / iarnă 2012 al revistei TWELV.
  3. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.
  4. Este bine cunoscută pentru rolurile sale din seriile populare de televiziune, cum ar fi Sierra Burgess Is A Loser și The Society.
  5. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.

Citește și: Isabeli Fontana (Model) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Soț, Valoare netă, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found