Elle McBroom Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Tată, Mamă, Frați, Fapte

Cine este Elle McBroom? Este primul copil al jucătorului de baschet Austin McBroom și al modelului de fitness Catherine Paiz. Ea li se alătură pe canalul lor de vlog foarte popular, Familia ACE. Pe lângă aceasta, Elle McBroom are un fan imens care urmărește sub contul ei de Instagram. Are 5 milioane de adepți pe contul ei de Instagram. Reglați biografia și aflați mai multe despre vârsta, înălțimea, greutatea, tatăl, mama, sora și multe alte fapte despre ea.

Elle McBroom Bio, vârstă, tată, mamă și părinți

Câți ani are Elle McBroom? S-a născut pe 28 mai 2016 în California. În prezent, are 4 ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Numele mamei sale este Catherine Paiz, care este un model de fitness, aspirant la gazdă TV și senzație Instagram, care are mai mult de 8 milioane de adepți în rețeaua de partajare a imaginilor. Ea și partenerul ei Austin conduc un canal YouTube de familie numit Familia ACE, care a acumulat peste 19 milioane de abonați. Numele tatălui Elle McBroom este Austin McBroom, care este un fost gardian de baschet NCAA care s-a angajat în programul de baschet masculin de la Universitatea Saint Louis pentru sezonul 2011-2012. După cariera sa de baschet la facultate, a devenit vedetă pe rețelele de socializare, cu peste 7 milioane de adepți pe Instagram. De asemenea, este membru al canalului de colaborare ACE Family. Are și frați. Are o soră mai mică pe nume Alaïa și un frate mai mic pe nume Steel. Unchiul ei este antrenor personal și senzație de socializare Landon McBroom. Unchiul ei este, de asemenea, o senzație de socializare, care joacă alături de prietena sa SimplyShyla pe popularul canal YouTube THIS IS L&S. Este cunoscut și ca fratele lui Austin McBroom, care conduce canalul YouTube The ACE Family. În ceea ce privește educația, ea este la grădiniță.

Elle McBroom Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Elle McBroom? Este prea mică, iar înălțimea și greutatea ei exacte nu sunt în domeniul public. Înălțimea sa este de aproximativ 2 ft în aceste momente. Cântărește în jur de 12 kg sau 26 lbs. Are ochi și păr negri.

Elle McBroomWiki / Bio
Nume realElle McBroom
PoreclăElle
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstăîn vârstă de 4 ani
Zi de nastere28 mai 2016
Locul naşteriiCalifornia
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Înălţimeaproximativ 2 ft
Greutateaproximativ 12 kg (26 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofuluiN / A
TatăAustin McBroom
MamăCatherine Paiz
FratiiSora: Alaïa

Frate: Oțel

UnchiuleLandon McBroom
Valoarea netăAproximativ 700.000 USD

Fapte despre Elle McBroom

  1. Ea este activă pe platformele de socializare și are un fan imens care îi urmărește contul Instagram.
  2. Contul ei de Instagram este gestionat de mama și tata ei.
  3. Biografia ei pe Instagram spune: „Bună, mă numesc Elle și am 4 ani! Contul meu este condus de mami @catherinemcbroom & Daddy @austinmcbroom ”.
  4. Contul ei este plin de membrii familiei sale și de sora ei Alaïa și de un frate mai mic pe nume Steel.
  5. Este foarte apropiată de mama ei.
  6. Elle McBroom, în vârstă de 4 ani, este un copil foarte talentat, cu o mulțime de abilități fenomenale.

În concluzie

Primul copil al jucătorului de baschet Austin McBroom și al modelului de fitness Catherine Paiz. Tatăl și mama ei au început să se întâlnească cu un an înainte de naștere în 2015. Elle McBroom li se alătură pe canalul lor de vlog foarte popular, The ACE Family. Rozul este culoarea ei preferată.

Citește și: Ryan Curry (Fiica lui Curry) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Tată, Mamă, Frați, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found