Corey La Barrie (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Cauza morții, Prietena, Valoarea netă, Fapte

Corey La Barrie a fost un australian Youtuber și star de socializare. El a fost cel mai bine recunoscut pentru canalul său YouTube, unde obișnuia să încarce videoclipuri precum provocări, adesea alături de prieteni. A acumulat peste 300.000 de abonați. În 2019, a debutat în realitate în serialul Casa realității. Mai mult, el a murit pe 10 mai 2020, la împlinirea a 25 de ani, după ce a fost implicat într-un accident de mașină cu un șofer beat, ar fi confirmat un avocat al familiei La Barrie. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, cauza morții, înălțimea, greutatea, iubita, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre el!

Corey La Barrie Cauza morții

Cum a murit Corey La Barrie? El a murit la 10 mai 2020, la împlinirea a 25 de ani, după ce a fost implicat într-un accident de mașină cu un șofer beat, ar fi confirmat un avocat al familiei La Barrie. Departamentul de examinare medicală legistă din județul Los Angeles ar fi declarat pentru CNN că prăbușirea a avut loc la colțul străzii Huston și Carpenter Avenue din North Hollywood în jurul orei 21.39, ora locală.

Corey La Barrie Înălțime și greutate

Cât de înaltă era Corey La Barrie? El se află la o înălțime de 5 ft 8 in sau altfel 1,72 m sau 172 cm. El cântărește în jur de 65 kg sau 139 lbs. Avea ochi căprui închis și părul castaniu. Poartă o mărime de pantof de 10 SUA.

Corey La Barrie Bio, Age & Family

Câți ani avea Corey La Barrieîn momentul morții sale? Ziua lui de naștere cade pe 10 mai 1995. Avea 25 de ani în momentul morții sale. Semnul său zodiacal era Taur. S-a născut în Adelaide, Australia. El deține naționalitatea australiană și a aparținut unei etnii mixte. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. Avea un frate mai mic pe nume Jarrad și o soră mai mare pe nume Jessica. Conform calificărilor sale educaționale, el a fost bine educat.

Citește și: Alex Costa (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Carieră, Fapte

Corey La BarrieWiki / Bio
Nume realCorey La Barrie
PoreclăCorey
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani (decedat)
Cauza morțiiAccident de mașină cu un șofer beat
Zi de nastere10 mai 1995
Locul naşteriiAdelaide, Australia
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateaustralian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 8 in (1,72 m)
Greutateaproximativ 65 Kg (139 lbs)
Statistici ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 20 K USD (USD)

Corey La Barrie Prietena

Cine a fost iubita lui Corey La Barrie? Nu dăduse nicio idee despre viața sa de întâlnire. Era singur.

Citește și: Jenna Arend (Youtuber) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Date

Corey La Barrie Net Worth

Care a fost valoarea netă a Corey La Barrie? Valoarea sa netă a fost estimată la aproximativ 20 K USD (USD). Canalul său de YouTube a fost principala sa sursă de venit.

Corey La Barrie Fapte

  1. TMZ a raportat că YouTuber Corey La Barrie a murit în urma unui accident de mașină care ar fi implicat-o pe starul „Ink Master”, Daniel Silva.
  2. Fratele și mama La Barrie i-au confirmat moartea pe Instagram. LAPD nu a putut confirma că La Barrie și Silva au fost implicați într-un accident de mașină.
  3. Prietenii, fanii și colegii YouTubers au distribuit mesaje care amintesc de La Barrie pe social media.
  4. Corey La Barrie avea 25 de ani la momentul morții sale raportate. Ziua de 10 mai a fost ziua lui de naștere și, mai devreme, a scris pe Twitter, mulțumind fanilor pentru urările de ziua de naștere.
  5. Era un pasionat iubitor de animale de companie.

Citește și: Matt D’Avella (YouTuber) Wiki, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soție, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found