Martie Allen (soția Kristy McNichol) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, sexualitate, valoare netă, fapte

Martie Allen, o fostă personalitate de televiziune, care este bine cunoscută pentru că are o relație cu o actriță, comediană, producătoare și cântăreață americană în retragere, numită Kristy McNichol. În 2012, a venit ca lesbiană. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soția, valoarea netă, familia, sexualitatea, cariera și multe altele despre ea.

Martie Allen Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Martie Allen? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Martie Allen Age

Câți ani are Martie Allen? Ziua ei de naștere cade pe 1 ianuarie 1960. Are 60 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Capricornul. S-a născut în Statele Unite. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Martie Allen Sexualitate

Care este sexualitatea lui Martie Allen? Este lesbiană. Nu mai este o surpriză să vezi actori celebri din industria divertismentului ieșind să-și declare sexualitatea.

Martie Allen Wikipedia

Martie AllenWiki / Bio
Nume realMartie Allen
PoreclăMartie
Faimos ca1. Personalitate TV

2. Kristy McNichol Partener

VârstăÎn vârstă de 60 de ani
Zi de nastere1 ianuarie 1960
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiCapricornul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
SexualitateLesbiene
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
CopiiN / A
SoțulKristy McNichol
Valoarea netăaproximativ 600.000 $ (USD)

Soția Martie Allen

Cine este soția lui Martie Allen? Ea are o relație cu Kristy McNichol din 1991. Cuplul de lesbiene schimbă jurămintele de căsătorie după ce s-au întâlnit câțiva ani. Au condus nunta în privat. Cuplul locuiește în prezent în Statele Unite ale Americii. Conform istoriei sale anterioare de întâlniri, McNichol a pierdut o prietenă apropiată și fostă iubită, actrița Elisabeth Brooks, când Brooks a murit pe 7 septembrie 1997, cu patru zile înainte de împlinirea a 35 de ani de la McNichol.

Martie Allen Net Worth

Care este valoarea netă a lui Martie Allen? Valoarea sa netă este estimată la peste 600.000 de dolari. Partenerul ei, Kristy McNichol’s, are o valoare netă de 7 milioane de dolari.

Cariera lui Martie Allen

Martie Allen a avut o carieră de actorie de succes. Ea preferă să trăiască în lumina reflectoarelor. Mai mult, partenerul ei, Kristy, a câștigat două premii Emmy pentru interpretarea fiicei sale adolescente Letitia „Buddy” Lawrence în drama TV Family. McNichol s-a retras din actorie în 2001.

Fapte Martie Allen

  1. Martie Allen nu este activ pe platformele de socializare.
  2. Fotografiile lui Martie Allen sunt greu de găsit pe social media.
  3. Este foarte apropiată de membrii familiei sale.
  4. Cariera ei ca personalitate de televiziune nu a durat.
  5. Partenerul lui Martie Allen, Kristy McNichol, s-a născut în Los Angeles, California, fiica lui James și Carolyn McNichol.