Alyssa Sorto (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Carieră, Fapte

Alyssa Sorto, o tânără din SUA, se descurcă bine în lumea dansului și a rețelelor de socializare. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare. Atitudinea ei dezinhibată provine din numeroasele sale vizite pe plajele nud ale Americii în copilărie, care au lăsat un impact profund asupra minții ei tinere. A apărut pe coperta mai multor reviste erotice. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Alyssa Sorto Age

Câți ani are Alyssa Sorto? S-a născut pe 6 septembrie 1992 în New Jersey. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Alyssa Sorto Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Alyssa Sorto? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale Alyssa Sorto? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 38-28-38 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Iubitul Alyssa Sorto

Cine este iubitul lui Alyssa Sorto? Modelul fierbinte și superb Alyssa Sorto este singură și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Alyssa-Sorto-age-starsgab

Citește și: Justina Valentine (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Familie, Carieră, Valoare netă, Fapte

Alyssa Sorto Wiki

Alyssa SortoWiki / Bio
Nume realAlyssa Sorto
PoreclăAlyssa
Faimos caModel
Vârstă28 de ani
Zi de nastere6 septembrie 1992
Locul naşteriiNew Jersey, Statele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 38-28-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Alyssa Sorto Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Alyssa Sorto? Ea este o modelă-cum-actriță americană care a câștigat un statut iconic datorită atracției sexuale și a simțului modei. Născută cu un vis de a-l realiza ca actor, Alyssa și-a urmat curând pasiunea. După câteva roluri în calitate de copil artist, ea a trecut la modelare în anii de creștere și de atunci a fost o față căutată. Ceea ce i-a oferit lui Alyssa un avantaj față de alte modele a fost deschiderea ei față de orice. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Alyssa-Sorto-facts-starsgab

Alyssa Sorto Carieră

Videoclipul lui Alyssa Sorto s-a dovedit a fi o descoperire pentru cariera ei și a făcut-o senzație peste noapte. Ceea ce a urmat au fost numeroase ședințe foto, succes pe pistă, clasamente de top în listele de frumusețe și modă, ajungând pe copertele revistelor de top din lume și chiar apariții pe marile ecrane - care a fost visul ei „prețuit” tot timpul. Între timp, aspectul ei îndrăzneț și simțul modei i-au adus o mulțime de adepți - atât pe social media, cât și în afara ei. Alyssa a apărut și pe coperta multor reviste.

Familia Alyssa Sorto

Alyssa Sorto este de origine cubaneză și albaneză. S-ar muta din New York în Miami, Florida. Are o soră pe nume Melissa.

Alyssa Sorto Fapte

  1. Alyssa Sorto a lucrat anterior ca șef de vânzări pentru un spa și salon.
  2. În Miami, a găzduit mai multe evenimente de club.
  3. A petrecut o perioadă semnificativă de timp și în Europa.
  4. Are un stil unic, încrezător și plin de viață, reprezentativ pentru unele dintre mărcile cu care a colaborat în SUA.
  5. Ea are puterea de a atinge vieți printr-un bop cu un mesaj inspirat pentru a te prețui pe tine și pentru a deconecta de la cei care te micșorează!
  6. Galbenul este una dintre culorile ei preferate.
  7. Fanii, susținătorii și binecuvântații pot oricând să se acorde și să-i spună că rămâneți cu ea prin intermediul platformei lor preferate de socializare.
  8. Fără îndoială, ea pregătește scena pentru o carieră promițătoare, cu o prezență în creștere pe rețelele sociale și este o forță de care trebuie să ține cont!

Citește și: Tami Williams (Model) Wiki, Bio, Valoare netă, Înălțime, Greutate, Vârstă, Iubit, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found