Bobrisky (Instagram Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Iubit, Valoare netă, Fapte

Bobrisky este o vedetă nigeriană în rețelele sociale și o stea Snapchat. Ea a susținut că este celebru pentru senzația de socializare îmbrăcată în social media supranumită drept păpușa barbie din Nigeria, care a devenit faimă pentru afișarea publică a homosexualității sale pe Snapchat. Relațiile de același sex în Nigeria erau o infracțiune care se pedepsea la acea vreme. În afară de aceasta, are milioane de adepți sub contul ei de Instagram. Are peste 3 milioane de adepți acolo. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, sexualitatea, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Bobrisky.

Epoca Bobrisky

Câți ani are Bobrisky? S-a născut pe 31 august 1992 în Nigeria. Are 28 de ani. Ea deține naționalitatea nigeriană și aparține etniei mixte.

Bobrisky Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înalt este Bobrisky? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 58 kg sau 128 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Bobrisky? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 36-28-42 țoli. Poartă o sutienă de 36 C.

Sexualitatea Bobrisky

Care este sexualitatea lui Bobrisky? Este transgender. Tatăl ei era într-o căsătorie poligamă. Numele ei real este Okuneye Idris Olarenwaju.

Citește și: BadKid Bam (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Fapte

Bobrisky Wiki

BobriskyWiki / Bio
Nume realOkuneye Idris Olarenwaju
PoreclăBobrisky
Faimos caSnapchat Star,

Personalitate Instagram,

Social Media Star

Vârstă28 de ani
Zi de nastere31 august 1992
Locul naşteriiNigeria
Semnul nașteriiFecioara
Naţionalitatenigerian
SexualitateTransgender
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 58 Kg (128 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 2 milioane USD (USD)

Bobrisky Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Bobrisky? Cariera socială este principala sa sursă de venit. Valoarea sa netă este estimată la peste 2 milioane de dolari (USD).

Bobrisky-net-worth

Bobrisky Boyfriend

Cine este iubitul lui Bobrisky? Ea este singură în aceste momente. Mai mult, istoricul ei anterior de întâlniri nu este cunoscut în domeniul public.

Fapte Bobrisky

  1. Bobrisky a fost principal contabil la Universitatea din Lagos.
  2. El a fost cel mai căutat individ din octombrie până în noiembrie 2016, potrivit Taiwo Kola-Ogunlade, Managerul de comunicare și afaceri publice Google pentru Africa de Vest.
  3. Conform educației sale, și-a finalizat studiile secundare la King’s College,
  4. Lagos. A obținut apoi diploma de absolvire de la Universitatea din Lagos (UNILAG).
  5. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.

Citește și: Vandy Jaidenn (Instagram Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found