Mia Regan (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Mia Regan este o cântăreață și actriță britanică care este bine cunoscută pentru reprezentarea Storm Models. O fată îndrăzneață de la o vârstă fragedă, s-a mutat în Anglia cu un profesor de dramă pentru a lucra într-o piesă de teatru când era la facultate. S-a mutat la Paris și s-a alăturat industriei modei. Faptul că nu era o frumusețe convențională nu a descurajat-o pe tânăra să urmeze o carieră de model. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre Mia Regan.

Mia Regan Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Mia Regan? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corporale ale lui Mia Regan? Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-28-39 țoli. Poartă o cană de sutien de 34 C.

Mia Regan Age

Câți ani are Mia Regan? Ziua ei de naștere cade pe 20 noiembrie 2002. Are 18 ani. Ea deține naționalitatea britanică și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Scorpion. S-a născut în Anglia. Numele tatălui și al mamei sale nu sunt cunoscute. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Lene Alexandra (Model) Wiki, Bio, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Wiki Mia Regan

Mia ReganWiki / Bio
Nume realMia Regan
PoreclăMia
Faimos caModel, Social Media Star
Vârstă18 ani
Zi de nastere20 noiembrie 2002
Locul naşteriiAnglia
Semnul nașteriiScorpionul
Naţionalitatebritanic
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-28-39 țoli
Dimensiunea cupei sutienului34 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleRomeo Beckham
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Prietenul Mia Regan

Cine este iubitul Mia Regan? Vedeta și superba vedetă Instagram, Mia Regan, este legată romantic de Romeo Beckham și, în același timp, este foarte concentrată și asupra carierei sale. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Mia-Regan-iubit

Citește și: Emily Feld (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători corporale, Iubit, Valoare netă, Date

Mia Regan Net Worth

Cât costă valoarea netă a lui Mia Regan? Ea a început să își împărtășească pentru prima dată fotografiile bazate pe modele prin Instagram în iulie 2013. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Fapte Mia Regan

  1. Mia Regan era un copil timid și slab și era adesea tachinat de colegii ei de clasă.
  2. A găsit alinare în sporturile în care a excelat.
  3. S-a mutat la New York când avea 13 ani.
  4. A participat la Glastonbury Festival în octombrie 2017.
  5. Ea studia Anglia.
  6. Este un iubitor de animale de companie avid.
  7. Cu toate acestea, a abandonat facultatea la jumătatea drumului pentru a însoți un profesor de dramă în Anglia pentru a lucra cu el la o piesă.
  8. Cunoscută pentru creativitatea și talentele sale multiple, tânăra fată postează o varietate de conținut unic pe conturile sale de socializare.
  9. Ea și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă.
  10. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență.

Citește și: Violet Summers (Model) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found