Carl Reiner Net Worth

Cât costă Carl Reiner? Valoarea netă a lui Carl Reiner: Carl Reiner a fost un actor, comediant, regizor, scenarist și autor american a cărui carieră s-a întins pe șapte decenii, care a avut o o valoare netă de 70 de milioane de dolari dolari în momentul morții sale. Carl a murit pe 29 iunie 2020 la vârsta de 98 de ani. A fost distins cu nouă premii Emmy, un premiu Grammy și premiul Mark Twain pentru umor american.

Carl Reiner s-a născut pe 20 martie 1922, în Bronx, New York. Tatăl său, Irving Reiner, era ceasornicar, iar mama lui, Bessie Reiner. Părinții lui erau imigranți evrei, în timp ce tatăl său era din Austria, iar mama sa, România. Fratele său mai mare pe nume, Charlie a slujit în Divizia 9 în cel de-al doilea război mondial.

Carl lucra ca mașinist la repararea mașinilor de cusut, când avea 16 ani. Fratele său, Charlie, a citit despre un atelier de teatru gratuit sponsorizat de Works Progress Administration și i-a spus lui Carl despre asta. Mai târziu, Carl l-a acreditat pe Charlie cu decizia sa de a schimba cariera. Este interesant de știut că unchiul său Harry Mathias a fost primul animator din familia sa.

Mai mult, Reiner a jucat în mai multe musicaluri de pe Broadway, distribuite de Max Leibman ca actor comic în serialul Your Show of Shows de Sid Caesar, a scris și pentru Caesar’s Hour cu Brooks, Simon, Woody Allen, Larry Gelbart, Mel Tolkin, Mike Stewart, Aaron Ruben, Sheldon Keller și Gary Belkin au scris primele 13 episoade ale unui serial de televiziune intitulat Șeful familiei, în 1958 și multe altele. Are multiple credite ca scriitor, regizor și producător. În anii 1960, Reiner a fost cel mai bine cunoscut ca creator, producător, scriitor și actor la „The Dick Van Dyke Show”.

În 1943, s-a căsătorit cu Estelle Lebost, o cântăreață, care era în vârstă de opt ani în acel moment. Cei doi au fost căsătoriți 64 de ani până la moartea ei în 2008. La momentul căsătoriei, Reiner avea 21 de ani și ea avea 29 de ani. Ei au binecuvântat și cu trei copii, numit actor și regizor, Rob Reiner, poet, dramaturg și autor , Sylvia Reiner, și pictor, actor și regizor, Lucas Reiner.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found