Jerushah Duford (Billy Graham Grand Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Părinți, Soț, Fapte

Jerushah Duford este un renumit copil american și mai bine cunoscut ca nepoata lui Billy Graham. A fost un evanghelist american, o figură creștină evanghelică proeminentă și un ministru baptist din sud, care a devenit cunoscut la nivel internațional la sfârșitul anilor 1940.

Mai mult, la momentul morții lui Billy, la vârsta de 99 de ani, în 2018, lui Graham i-au rămas 5 copii, 19 nepoți (inclusiv Will Graham și Tullian Tchividjian), 41 de strănepoți și 6 stră-strănepoți. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, părinții, soțul, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Jerushah Duford Age

Câți ani are Jerushah Duford? S-a născut pe 9 februarie 1978 în Statele Unite. Are 43 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Jerushah Duford Bio, Early Life & Parents

Cine sunt părinții lui Jerushah Duford? Numele ei complet este Jerushah Ruth Tchividjian. Numele mamei sale este Gigi Graham și numele tatălui, Stephan Tchividjian. Are și frați. Tatăl și mama lui Jerushah aveau 14 ani când l-a cunoscut pe Stephan, în vârstă de 21 de ani. S-au căsătorit trei ani mai târziu și sunt împreună de patru decenii. Au trăit inițial în Elveția, dar au depășit greutățile de a se întoarce în S.U.A.

Jerushah Duford Înălțime și greutate

Cât de înalt este Jerushah Duford? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Care sunt măsurătorile corpului lui Jerushah Duford? Măsurătorile corpului ei sunt de 36-32-40 inci. Poartă o sutienă de 36 C.

Citește și: Grace Hyland (Mat Stevenson Daughter) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Sexualitate, Valoare netă, Fapte

Wiki Jerushah Duford

Jerushah DufordWiki / Bio
Nume realIerushah Ruth Tchividjian
PoreclăJerushah Duford
Faimos caNepoata lui Billy Graham
Vârstă43 de ani
Zi de nastere9 februarie 1978
Locul naşteriiStatele Unite
PărinţiMama: Gigi Graham

Tatăl: Stephan Tchividjian

Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-32-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului36 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5,5 (SUA)
Copii6
SoțulKyle Duford
Valoarea netă3 milioane USD (USD)

Jerushah Duford Soț și copii

Cine este soțul lui Jerushah Duford? Este căsătorită cu Kyle Duford. Împreună își cresc familia amestecată cu șase copii în Greenville, Carolina de Sud. Mai mult, conform istoriei sale anterioare de întâlniri, ea a fost căsătorită cu pastorul Chris Armfield.

Citește și: Allie Rebelo (Fiica lui Jeremy Bieber) Wiki, Bio, Vârstă, Părinți, Valoare netă, Fapte

Jerushah Duford Educație

Jerushah Duford este absolvent de la Palm Beach Atlantic University cu o licență în comunicări. În prezent, ea urmează o diplomă de master în psihologie clinică la Universitatea Liberty.

Jerushah Duford Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Jerushah Duford? A fost scriitoare la revista Belle. De asemenea, a lucrat ca director de conținut pentru Rice Bowls. Ulterior, s-a alăturat organizației non-profit a fratelui ei Boz, G.R.A.C.E., care lupta împotriva abuzurilor sexuale. A fost scriitoare și colaboratoare la publicații de câțiva ani.

Jerushah Duford a compilat povești despre oameni ale căror vieți s-au schimbat datorită lui Billy Graham și le-au publicat în Thank You, Billy Graham (2014) și Well Done, Billy Graham (2019). Valoarea netă a lui Jerushah Duford este estimată la 3 milioane USD (USD).

Fapte Jerushah Duford

  1. Jerushah Duford a lucrat regulat, cum ar fi lucrat ca manager al unui magazin din West Palm Beach.
  2. Și-a făcut casa în Carolina de Sud, unde a lucrat la o practică pediatrică ca cercetător auditiv nou-născut.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Albul este culoarea ei preferată.
  5. Este un iubitor de animale de companie avid.

Citește și: Jocelyn Howard (Fiica lui Ron Howard) Wiki, Bio, Vârstă, Frați, Înălțime, Greutate, Părinți, Valoare netă, Date


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found