Mo3 (Rapper) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte

Melvin Noble aka Mo3 este un cântăreț și compozitor american și vedetă de socializare. Mai mult, a fost împușcat mai devreme în această dimineață, dar acum pare să se descurce bine. Pe lângă acesta, el este bine cunoscut pentru abilitățile sale de rap și a devenit unul dintre cei mai populari rapperi din Dallas după lansarea albumului său Shottaz Reloaded. În afară de aceasta, a avut succes din hit-ul său „Hold Ya Tongue”, care a acumulat peste un milion de accesări pe YouTube, precum și din piesa sa „All The Way Down”, care a aterizat pe 97.9 The Beat. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia Mo3, Biografia, Vârsta, Înălțimea, Greutatea, Prietena, Valoarea netă, Cariera și multe altele despre el!

Mo3 Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Mo3? El se află la o înălțime de 5 ft 6 in sau altfel 1,67 m sau 167 cm. El cântărește în jur de 75 kg sau 165 lbs. Are ochi și păr negri. El este și un ciudat de fitness. Poartă un pantof cu mărimea de 7 SUA.

Mo3 Bio, Age & Family

Câți ani are Mo3? Ziua lui de naștere cade pe 31 mai 1993. În prezent, are 27 de ani. Zodia sa este Gemeni. S-a născut în Dallas, TX. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. A fost crescut de mama sa. El aparține unei familii foarte sărace și a mamei sale care abia își permite suficienți bani pentru a-și plăti facturile de mâncare.

Citește și: Playboi Carti (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Valoare netă, Prietena, Cursa, Date

Mo3Wiki / Bio
Nume realMelvin Noble
PoreclăMo3
Faimos caRapper și cântăreț
Vârstă27 de ani
Zi de nastere31 mai 1993
Locul naşteriiDallas, TX
Semnul nașteriizodia Gemeni
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 1,67 m (5 ft 6 in)
Greutateaproximativ 75 Kg (165 lbs)
Măsurători ale corpuluiN / A
Culoarea ochilorNegru
Culoarea păruluiNegru
Mărimea pantofului7 (SUA)
IubitaSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ 300.000 USD (USD)

Prietena Mo3

Cine este iubita Mo3? În prezent, el nu a oferit nicio idee despre viața sa de întâlnire. În prezent, este singur și foarte concentrat pe cariera sa.

Valoarea netă Mo3

Care este valoarea netă a Mo3? Mo3 a fost întotdeauna vocal cu privire la modul în care muzica sa a fost diferită de ceilalți rapperi. El a spus că spune adevărul în muzica sa și că nu vorbește despre o viață luxoasă și, de asemenea, a spus că în cântecele sale nu vorbește niciodată despre cum mama lui nu își putea permite să plătească facturile în timp ce nu aveau unde să doarmă și a supraviețuit mâncând tăiței în fiecare zi. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 300.000 USD (USD).

Fapte Mo3

  1. Mo3 este cel mai bine cunoscut pentru colaborarea sa din 2019 cu Boosie Badazz pe „Errybody”.
  2. Mo3 și-a lansat mixtape-ul de debut „Shottaz” în 2014.
  3. Celelalte hituri ale sale din 2016, „Gangsta Love” și „Hold Ya Tongue”.
  4. Mo3 s-a deschis pentru Badazz când s-a oprit în Dallas în timpul turneului său.
  5. În octombrie 2016, a lansat „4 acuzații” cu Badazz și Hurricane Chris și a continuat să renunțe la mixtape, inclusiv „Gangsta Love, Pt. 1. ”

Citește și: Brooklyn Queen (Rapper) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte