Oprah Winfrey (gazdă) Wiki, biografie, valoare netă, salariu, soț, înălțime, greutate, căsătorit, soț, vârstă, fapte

Oprah Winfrey este un cunoscut prezentator american de emisiuni, producător de televiziune, actriță, autor și filantrop. Ea a susținut calitatea de star pentru talk-show-ul său, The Oprah Winfrey Show. Reglați biografia și explorați mai multe despre Oprah Winfrey (gazdă) Wiki, biografie, valoare netă, salariu, venit, soț, înălțime, greutate, soț și multe altele despre ea.

Oprah Winfrey Valoare netă, salariu și venituri

Care este valoarea netă a Oprah Winfrey? Emisiunea sa de discuții, The Oprah Winfrey Show, a fost difuzată de la Chicago, care a fost cel mai bine cotat program de televiziune de acest gen din istorie și a rulat în sindicatul național timp de 25 de ani, din 1986 până în 2011. Valoarea sa netă este estimată la 6 miliarde de dolari . Salariul ei este estimat la 350.000 $ (USD). În plus, a avut o valoare netă de peste 2 miliarde de dolari în 2013. De asemenea, este investitoare în True Food Kitchen, un lanț de restaurante fondat de autorul Andrew Weil.

Oprah Winfrey Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Oprah Winfrey? Are o înălțime decentă, posedă o înălțime de 5 picioare 6 inci și cântărește aproximativ 63 de kilograme. Corpul ei este subțire, din care statisticile corpului nu sunt menționate. Pielea ei este albă, are părul brun (acum vopsit) și ochii căprui. Măsurătorile corpului ei sunt estimate la aproximativ 36-28-42 țoli. Poartă un sutien cu dimensiunea de 34 DD.

Oprah-Winfrey-înălțime

Citește și: Natalia Rivera (gazdă a emisiunii TV) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Date

Oprah Winfrey Wiki / Bio

Oprah WinfreyWiki / Bio
Nume realOprah Gail Winfrey
PoreclăOprah Winfrey
Faimos caGazda emisiunii TV
Vârstă67 de ani
Zi de nastere29 ianuarie 1954
Locul naşteriiKosciusko, MS
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 6 in
Greutateaproximativ 63 Kg
Măsurători ale corpuluiaproximativ 36-28-42 inci
Dimensiunea cupei sutienului34 DD
Culoarea ochilorMaro
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului10 (SUA)
IubituleStedman Graham
SoțulNecăsătorit
Valoarea netă6 miliarde de dolari (USD)

Oprah Winfrey Age

Câți ani are Oprah Winfrey? Ziua ei de naștere cade pe 29 ianuarie 1954. Are 67 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Gemeni. S-a născut în Kosciusko, MS. S-a născut în Kosciusko, Mississippi, dintr-o mamă adolescentă necăsătorită. Mama ei, Vernita Lee (1935–2018), era menajeră. Tatăl biologic al lui Winfrey este de obicei notat ca Vernon Winfrey.

Oprah-Winfrey-soț

Oprah Winfrey Soț, soție și iubit

Cine este soțul lui Oprah Winfrey? Iubitul ei Stedman Graham este împreună din 1986. Au fost logodiți să se căsătorească în noiembrie 1992, dar ceremonia nu a avut loc niciodată.

Oprah Winfrey Fapte

  1. În 2015, Winfrey a achiziționat o participație minoritară la compania cotată la bursă Weight Watchers pentru o sumă raportată de 34 de milioane de dolari.
  2. Până în 2020, valoarea acțiunilor respective a crescut până la 430 milioane dolari.
  3. Este activă pe platformele de socializare.
  4. Este și o iubitoare de animale de companie avidă.
  5. În anii 1970, Winfrey a avut o relație romantică cu John Tesh.
  6. La mijlocul anilor 1980, Winfrey s-a întâlnit pe scurt cu criticul de film Roger Ebert.

Citește și: David Bromstad (gazda emisiunii TV) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found