Aashna Hegde (TikToker) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Măsurători, Prieten, Valoare netă, Date

Aashna Hegde este o vedetă indiană TikTok și o personalitate socială. Ea a susținut faima față de postările de selfie-uri și videoclipurile de sincronizare a buzelor în contul ei TikTok. Este un nume popular pe TikTok și are 3 milioane de adepți pe platforma de rețele sociale de partajare video. Mai mult, vedeta în ascensiune a apărut într-o melodie intitulată „Apel în așteptare” împreună cu Manav Chhabra, care a primit un răspuns cald de la fanii de pe YouTube. Pe lângă aceasta, ea a acumulat peste 750.000 de adepți pe Instagram. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, Biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, iubitul, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Aashna Hegde Înălțime, greutate și măsurători

Cât de înaltă este Aashna Hegde? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 55 kg sau 121 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul blond. Ea își încântă adesea fanii împărtășind fotografiile de modelare pe Instagram și aceștia păreau dornici să își exprime aprecierea pentru seria ei de actualizări instantanee. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-26-38 țoli. Poartă o cană de sutien de mărimea de 32 C.

Aashna Hegde Age

Câți ani are Aashna Hegde? Ziua ei de naștere cade pe 8 februarie 1995. Are 25 de ani. Ea deține naționalitatea indiană și aparține etniei mixte. Semnul ei de naștere este Vărsător. S-a născut în India. Are și frați. Mama ei și cele trei surori au apărut pe canalul ei de YouTube. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Jorge Garay (TikTok Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prietena, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Aashna HegdeWiki / Bio
Nume realAashna Hegde
PoreclăAashna
Faimos caYoutuber, Social Media Star
Vârstă25 de ani
Zi de nastere8 februarie 1995
Locul naşteriiIndia
Semnul nașteriiVărsător
Naţionalitateindian
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 55 Kg (121 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 33-26-38 inci
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiBlondă
Mărimea pantofului5 (SUA)
IubituleSingur
SoțulN / A
Valoarea netăaproximativ RS 3.5 lac

Prietenul lui Aashna Hegde

Cine este iubitul lui Aashna Hegde? Vedeta și superba vedetă Instagram Aashna Hegde este singură și este, de asemenea, foarte concentrată pe cariera ei. De fapt, ea nu a vorbit nimic despre istoria ei anterioară de întâlniri.

Citește și: Emma Norton (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Iubit, Valoare netă, Carieră, Fapte

Aashna Hegde Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Aashna Hegde? La o vârstă fragedă, Aashna Hegde și-a dat seama de puterea rețelelor sociale și a început să investească mai mult timp pe rețelele sociale pentru a partaja videoclipuri și talente cu publicul țintă. Datorită conținutului ei creativ, s-a impus ca o personalitate de succes în rețelele sociale în adolescență. Valoarea sa netă este estimată în jur de RS 3,5 lac pe lună.

Fapte Aashna Hegde

  1. Aashna Hegde este foarte activă pe platformele de socializare și are un fan imens care o urmărește.
  2. Ea a postat o fotografie a câinelui ei de companie pe contul ei de Instagram în octombrie 2016.
  3. A postat prima dată pe contul ei de Instagram în noiembrie 2013.
  4. A fost ambasadorul mărcii pentru ceasurile Daniel Wellington.
  5. Are milioane de adepți sub contul ei de Instagram.

Citește și: Jasmine Chiswell (TikTok Star) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Familie, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found