Trisha Meili (Central Park Jogger) Wiki, Bio, Vârstă, Video, Prieten, Înălțime, Valoare netă, Date

Patricia Ellen Meili, alias Trisha Meili, este o femeie albă care făcea jogging în parc și atacă alte opt persoane, în zone care variază de la North Woods până la Rezervorul Central Park din Manhattan, în noaptea de 19 aprilie 1989 și a violat-o . După incidență, doamna Meili a fost în comă timp de 12 zile și a suferit hipotermie severă, leziuni cerebrale severe, șoc hemoragic, pierderi de 75-80% din sânge și sângerări interne. Craniul îi fusese fracturat atât de grav încât ochiul stâng i-a fost scos din priză, care la rândul său a fost fracturat în 21 de locuri.

Medicii nu credeau că va supraviețui sau va rămâne într-o comă permanentă. Ea și-a recăpătat cunoștința, dar a fost inițial incapabilă să vorbească, să citească sau să meargă. După șase luni de reabilitare, a reușit să meargă din nou și la opt luni după atac s-a întors la muncă opt luni. Nu a avut nici o amintire a atacului sau a vreunui eveniment cu până la o oră înainte de asalt și nici a celor șase săptămâni care au urmat atacului. Meili nu a fost numit niciodată în presă după atac și a fost pur și simplu cunoscut sub numele de „Central Park Jogger”. În 2003, ea a devenit publică cu identitatea ei, a publicat un memoriu intitulat „Eu sunt Central Park Jogger și a început o carieră ca vorbitor de inspirație”.

Trisha Meili Age

Trisha Meili s-a născut pe 24 iunie 1960 cu sediul în New York și în prezent, vârsta ei este de 59 de ani. La vremea când Trisha Meili a fost violată în 1989, ea avea 31 de ani. Ea stă pe o înălțime de 5 picioare și 8 centimetri înălțime. Cântărește în jur de 59 Kg. În plus, culoarea părului este blondă, iar culoarea ochilor este maro închis.

Trisha Meili Net Worth

În prezent, Trisha Meili este o vorbitoare motivațională și câștigă o sumă bună de bani din cariera sa. Valoarea sa netă este estimată la aproximativ 756,00 USD. În plus, ea vizitează și multe tabere și donează fonduri pentru femeile victime ale violului. Un lucru, totuși, pe care putem fi de acord cu toții este faptul că popularitatea ei crește odată cu trecerea zilelor și se estimează că acest lucru va avea un efect semnificativ atât asupra salariului său, cât și asupra valoarea netă.

Trisha Meili despre Când ne văd

When They See Us este o miniserie de dramă documentară realizată exclusiv pentru Netflix. Seria a avut premiera în patru părți pe 31 mai 2019. Se bazează pe evenimentele din cazul joggerului Central Park din 1989 și explorează viețile și familiile celor cinci bărbați care au fost condamnați pe nedrept pentru viol și bătăi pe o femeie în Central Park și nu au fost ' Eliberat până în 2002, când adevăratul criminal a mărturisit infracțiunea. Omul a fost condamnat la ucigaș și violator Matias Reyes. Seria are o distribuție de ansamblu, printre care Jharrel Jerome, Asante Blackk, Jovan Adepo, Michael K. Williams, Logan Marshall-Green, Joshua Jackson, Blair Underwood, Vera Farmiga, John Leguizamo, Felicity Huffman, Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Marsha Stephanie Blake și Kylie Bunbury.

În plus, seria a primit 11 nominalizări; Jerome a câștigat rolul principal în rolul principal într-o serie limitată sau un film în timp ce a fost nominalizat la seria excepțională limitată, iar Ellis, Nash, Blackk, Leguizamo, Williams, Blake și Farmiga au primit toate nominalizări. Seria a câștigat, de asemenea, premiul Critics ’Choice Television pentru cel mai bun serial limitat.

Vizualizați această postare pe Instagram

Astăzi, în 1989, a fost atacată Trisha Meili, „Central Park Jogger”. ⠀ -⠀ La 19 aprilie 1989, Trisha Meili, în vârstă de 28 de ani, făcea jogging în #CentralPark, # New York City, când a fost atacată brutal și agresată. Asaltul ei a dus la strigare publică larg răspândită și la arestarea rapidă și condamnarea ulterioară a cinci adolescenți negri și latini - Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana și Korey Wise - care au ajuns să fie cunoscuți drept „Central Park Five”. ⠀ -⠀ În noaptea în care Meili a fost atacat, poliția a primit rapoarte despre o bandă de aproximativ 30 de tineri care au atacat și jefuit oameni într-o secțiune din Central Park. După ce l-au descoperit pe Meili în parc, poliția a arestat aproximativ 15 tineri în legătură cu atacul ei, printre care se numărau McCray, Richardson, Salaam, Santana și Wise. ⠀ -⠀ Băieții au mărturisit pe casetă video după ore de interogatoriu. Niciunul dintre ei nu a avut avocați apărători în timpul interogatoriilor sau al procesului de înregistrare video. Ulterior, aceștia s-au retras și s-au declarat nevinovați, spunând că mărturisirile lor au fost forțate. În ciuda inconsecvențelor din povestirile lor, fără martori oculari și fără dovezi ADN, cei cinci au fost condamnați pentru tentativă de crimă, viol, jaf, revolte și atacuri în 1990. a petrecut între șase și 13 ani în închisoare. ⠀ -⠀ În 2002, Matias Reyes, un violator în serie condamnat, a mărturisit atacul Meili. A fost o potrivire pozitivă a ADN-ului cu dovezile găsite la locul crimei. La 19 decembrie 2002, un judecător de la Curtea Supremă din New York a anulat condamnările celor cinci bărbați acuzați anterior. Atacul lui Meili a declanșat o furtună mediatică, evidențiind tensiunile rasiale din oraș și jucând în noțiuni preconcepute despre tinerii negri. pentru New York Times, procesul a fost „una dintre cele mai mediatizate infracțiuni din anii 1980.” Cazul a devenit un punct de aprindere pentru ilustrarea disparităților rasiale în condamnare și a inechităților din centrul sistemului de justiție penală american. ⠀ ____________ ⠀ 📝 : Ibukun x Ugonna, stagiari editoriale ⠀ ⠀: Yusef Salaam, văzut aici fiind escortat la tribunalul suprem de stat din Manhattan, în 1990, a fost unul dintre cei cinci adolescenți care ar deveni cunoscuți drept Central Park Five. Foto: James Estrin pentru The New York Times.

O postare distribuită de The Republic (@republicjournal) pe 19 aprilie 2020 la 8:00 PDT

Citește și: Jeanine Pirro Bio, Wiki, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Valoare netă, Carieră, Fapte

Ce s-a întâmplat cu Trisha Meili?

Trisha a fost violată brutal în Central Park pe 19 aprilie 1989 de Matias Reyes. În acea noapte, un presupus săvârșit de un grup liber de 30-32 de adolescenți și polițiști au încercat să prindă suspecți după ce au început să fie raportate crime între orele 21 și 22. Meili a fost bătut brutal. Mai târziu, ea nu a fost găsită decât la 1:30 am. Apoi, după care poliția a intensificat foarte mult vânătoarea. După anchetă, patru adolescenți afro-americani și doi hispanici americani care au fost inculpați pe 10 mai sub acuzația de agresiune, jaf, revoltă, viol, abuz sexual și tentativă de ucidere a lui Meili și a unui bărbat nelegat, John Loughlin. Procurorul a planificat să judece inculpații în două grupuri, apoi a programat al șaselea inculpat să fie judecat ultima dată. Acesta din urmă a pledat vinovat în ianuarie 1991 pentru acuzații mai mici și a primit o pedeapsă redusă.

Până în 2003, Meili a rămas în afara reflectoarelor

În timpul procesului, mass-media i-a păstrat anonimatul. Meili a depus mărturie de două ori, dar a fost numit doar „Central Park Jogger”. În 2003, la vârsta de 42 de ani, Meili a publicat sub numele ei memoriile „Eu sunt joggerul din Parcul Central: o poveste de speranță și posibilitate”. Ea spera că cartea ei va împărtăși o poveste inspirată de rezistență: „M-am gândit că va fi un moment potrivit pentru a spune:„ Hei, uite. Au trecut 20 de ani, iar viața nu se încheie după leziuni cerebrale, după agresiuni sexuale sau indiferent de provocările noastre ”, a declarat Meili pentru New York Times.

Wiki Trisha Meili

Wiki / Bio
Nume realPatricia Ellen Meili
PoreclăTrisha Meili
Vârstă59 de ani
Născut24 iunie 1960 i
ProfesieVorbitor motivational
Renumit pentruCentral Park Jogger
Locul naşteriiParamus, New Jersey
Naţionalitateamerican
SexualitateDrept
Religiecreştinism
GenFemeie
EtnieAmestecat
ZodiacFecioara
Statistici fizice
Înălțime / ÎnălțimePicioare și inci: 5'5 "

Centimetri: 165,5 cm

Metri: 1,65 m

GreutateKilograme: 59 Kg

Lire sterline: 130,32 lbs

Măsurători ale corpului

(Piept-talie-șold)

33-25-34 inch
Dimensiunea cupei sutienului32 C
Culoarea ochilorBlondă
Culoarea păruluiMaro inchis
Mărimea rochiei3 (SUA)
Mărimea pantofului5 (SUA)
Familie
PărinţiTatăl: John Meili

Mama: Jean Meili

FratiiFrate: Necunoscut

Sora: Nu este cunoscută

Viata personala
Starea civilăNecăsătorit
Istoria întâlnirilor? Necunoscut
IubituleSingur
Soț / SoțieNici unul
CopiiNici unul
Educaţie
EducaţieAbsolvent
UniversitateN / A
ŞcoalăLiceul St. Clair
Favorită
Culoare preferataAlbastru
Mâncare favorităContinental, mexican
Destinația preferată de vacanțăGimnastică și călătorii
Hobby-uriGătit și citit
Călătorie preferată

Destinaţie

Paris
Bogatie
Valoarea netăAproximativ 756,00 USD în SUA
Sponsori / AnunțuriNecunoscut
Cont Social Media
Link-uri pentru conturi de socializareInstagram, Twitter, Facebook (Inactiv)

Trisha Meili Central Park Jogger Crime

  • Matias Reyes a violat-o pe Trisha Meili, pe 19 aprilie 1989.
  • Acest eveniment a avut loc la North Woods din Central Park din Manhattan.
  • În acea noapte, cinci tineri, patru afro-americani și un hispanic au fost arestați în legătură cu un șir de atacuri în zonă comise de aproximativ 30 de adolescenți.
  • Cei cinci tineri numiți, Raymond Santana, Kevin Richardson, Antron McCray, Yusef Salaam și Korey Wise au fost acuzați și judecați pentru agresiune, tâlhărie, revoltă, viol, abuz sexual și tentativă de crimă în legătură cu atacurile lui Meili și alte atacuri din parc.
  • În ciuda faptului că nu există ADN care să le potrivească cu crima, iar cei cinci bărbați fiind presați și bătuți în „mărturisiri”, Central Park Five, așa cum au devenit cunoscute, au fost condamnați în două procese separate și au primit sentințe cuprinse între cinci și cinci 15 ani.
  • A fost o întâlnire întâmplătoare cu Wise, unul dintre bărbații închiși în mod fals pentru crimă, care l-a condus pe Reyes să mărturisească.
  • Potrivit New York Times, Reyes le-a spus anchetatorilor în 2002: „Știu că oamenii sunt greu de înțeles, după 12 ani de ce o persoană ar veni de fapt să își asume responsabilitatea pentru o crimă. La început mi-a fost frică, dar la sfârșitul zilei am simțit că este cu siguranță lucrul corect de făcut ”.
  • ADN-ul lui Reyes s-a potrivit cu cel găsit la locul crimei și el a fost, de asemenea, capabil să spună polițiștilor despre crimă care nu erau cunoscute de public.

Trisha Meili Biografie și fapte

  • Wiki: S-a născut pe 24 iunie 1960 în Paramus, New Jersey.
  • A crescut în Upper St. Clair, Pennsylvania, o suburbie din Pittsburgh.
  • Are și frați.
  • Este cea mai mică dintre cei trei copii.
  • Numele tatălui său este John Meili, iar mama, Jean.
  • De la educaţie, a urmat liceul Upper St. Clair, absolvind în 1978.
  • Iubitul și întâlnirile: În prezent, Trisha nu este întâlnire oricine.
  • Este singură și se bucură din plin de viața ei.
  • Ca și anterior întâlnire statutul nu este cunoscut nici în domeniul public.
  • După ea căsătorie, nu este căsătorită.
  • A ei stare civila este singur și necăsătorit.
  • În ziua violului ei, Michael Vigna, un motociclist competitiv, a dat greș în jurul orei 21:05. de către grup, dintre care unul a încercat să-l lovească cu pumnul.
  • Antonio Diaz, un bărbat în vârstă de 52 de ani care se plimba în parcul de lângă strada 105, a fost doborât la pământ de adolescenți în jurul orei 21:15, care i-au furat punga cu alimente și sticla de bere. A fost lăsat inconștient, dar în curând a fost găsit de un polițist.
  • Gerald Malone și Patricia Dean, călărind pe o bicicletă tandem, au fost atacate pe East Drive, la sud de strada 102, în jurul orei 21:15. de băieți care au încercat să-i oprească și să-l apuce pe Dean; cuplul a sunat la poliție după ce a ajuns la o casetă de apeluri.
  • Victimele rămase au fost atacate de membrii grupului mare în timp ce făceau jogging lângă lac.
  • Mai târziu, între 9 Pm și 10 Pm, David Lewis, bancher, a atacat și jefuit.

Citește și: Natasha Shishmanian (soția lui Chris Evans) Bio, Wiki, Soț, Gemeni Copii, Vârstă, Înălțime, Greutate, Fapte

Citește și: Matias Reyes (Rapist) Wiki, Bio, Acum, Crime, Vârstă, Familie, Mamă, Valoare netă, Mărturisire, Fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found