Tom Bergeron (gazdă) Wiki, Bio, Soție, Înălțime, Greutate, Vârstă, Valoare netă, Carieră, Fapte

Tom Bergeron, originar din Haverhill, Massachusetts, este o personalitate de televiziune americană. Una dintre primele sale slujbe la televiziune a fost gazda unui spectacol de jocuri locale, Granite State Challenge. explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, prietena, valoarea netă, cariera lui Tom Bergeron și multe altele despre el!

Tom Bergeron Înălțime și greutate

Cât de înalt este Tom Bergeron? El se află la o înălțime de 5 ft 9 in sau altfel 1,75 m sau 175 cm. Cântărește în jur de 68 kg sau 137 lbs. Are ochi căprui închis și părul castaniu. El este și un ciudat de fitness. Poartă o mărime de pantof de 9 SUA.

Soția lui Tom Bergeron

Cine este soția lui Tom Bergeron? A legat nodul cu Lois Bergeron în 1982. Cuplul este, de asemenea, binecuvântat cu două fiice pe nume Samantha și Jessica. Istoria sa anterioară de întâlniri nu este cunoscută.

Tom Bergeron Age

Câți ani are Tom Bergeron? Ziua lui de naștere cade pe 6 mai 1955. În prezent, are 65 de ani. Semnul său zodiacal este Taurul. S-a născut în Haverhill, MA. El deține naționalitatea americană și aparține etniei mixte.

Citește și: Sundy Carter (Reality Star) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Prieten, Valoare netă, Familie, Carieră, Fapte

Tom Bergeron Wiki

Tom BergeronWiki / Bio
Nume realThomas Raymond Bergeron
PoreclăTom
Faimos caGazdă
Vârstă65 de ani
Zi de nastere6 mai 1955
Locul naşteriiHaverhill, MA
Semnul nașteriiTaurul
Naţionalitateamerican
EtnieAmestecat
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 9 in (1,75 m)
Greutateaproximativ 68 Kg (137 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 43-32-38 țoli
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului9 (SUA)
CopiiSamantha și Jessica
Soția / soțiaLois Bergeron
Valoarea netăaproximativ 1,2 milioane USD (USD)

Tom Bergeron Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Tom Bergeron? El a găzduit emisiunea de dimineață Breakfast Time pe FX. De asemenea, a găzduit al 60-lea Primetime Emmy Awards alături de Heidi Klum. În 2020, Bergeron a concurat pe al treilea sezon al The Masked Singer ca The Taco. Valoarea sa netă este estimată la peste 1,2 milioane de dolari (USD).

Citește și: Alex Trebek (Jeopardy Host) Wikipedia, biografie, înălțime, greutate, valoare netă, soție, carieră, familie, fapte

Tom Bergeron Fapte

  1. Tom Bergeron este activ pe platformele de socializare și are un fan imens urmărind acolo.
  2. Rolurile sale timpurii la post au inclus colaborarea la Evening Magazine.
  3. Este foarte apropiat de soția și membrii familiei.
  4. Este un pasionat iubitor de animale de companie.
  5. Bergeron a servit în plus ca gazdă originală a seriei de discuții pentru adolescenți Rap-Around din dimineața de weekend a WBZ.

Citește și: Charles Stiles (gazdă) Wikipedia, biografie, vârstă, înălțime, greutate, soție, copii, valoare netă, carieră, fapte


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found