Carol Hagen (soția Lester Holt) Wikipedia, Biografie, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Carol Hagen este agent imobiliar, antreprenor și soție de celebritate. Este bine recunoscută drept soția unui jurnalist american și prezentatoare de știri pentru ediția săptămânală a NBC Nightly News și Dateline NBC numită, Lester Holt. Mai mult, Holt locuiește în Manhattan împreună cu soția sa, Carol. Cuplul este împreună de 35 de ani. Reglați biografia și explorați mai multe despre Wikipedia, biografia, vârsta, înălțimea, greutatea, soțul, copiii, măsurătorile corpului, valoarea netă, familia, cariera și multe altele despre ea.

Carol Hagen Înălțime și greutate

Cât de înaltă este Carol Hagen? Ea se află la o înălțime de 5 ft 5 în înălțime sau 1,65 m sau 165 cm. Cântărește în jur de 60 kg sau 131 lbs. Are ochi frumoși de culoare maro închis și are părul castaniu. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-29-40 inci. Poartă o cană de sutien de 33 C.

Carol Hagen Varsta

Câți ani are Carol Hagen? S-a născut în 1959. Are 61 de ani. Ea deține naționalitatea americană și aparține etniei nord-americane. Semnul ei de naștere este Leu. S-a născut în Statele Unite. Numele mamei ei este Carol Hagen-Holt. Are și frați. În ceea ce privește educația, ea este bine educată.

Citește și: Teyana Taylor (Soția Iman Shumpert) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Bebeluș, Valoare netă, Fapte

Carol Hagen Wikipedia

Carol HagenWiki / Bio
Nume realCarol Hagen
PoreclăCarol
Faimos caSoția lui Lester Holt
Vârstă61 de ani
Zi de nastere1959
Locul naşteriiStatele Unite
Semnul nașteriiLeu
Naţionalitateamerican
EtnieNord american
Religiecreştinism
Înălţimeaproximativ 5 ft 5 in (1,65 m)
Greutateaproximativ 60 Kg (131 lbs)
Măsurători ale corpuluiaproximativ 34-29-40 inci
Dimensiunea cupei sutienului33 C
Culoarea ochilorMaro inchis
Culoarea păruluiMaro
Mărimea pantofului6 (SUA)
CopiiȘtefan și Cameron
Soț / SoțieLester Holt
Valoarea netăaproximativ 3 milioane USD (USD)

Carol Hagen Soț și copii

Cine este soțul lui Carol Hagen? Ea a fost căsătorită cu Lester Holt la 8 mai 1982. Holt locuiește în Manhattan împreună cu soția sa, Carol Hagen; au doi fii, Stefan și Cameron. Stefan Holt a absolvit în 2009 la Universitatea Pepperdine și a fost prezentatorul știrilor de dimineață la WMAQ-TV deținută de NBC în Chicago. De asemenea, Cameron Holt este în prezent un comerciant de instrumente financiare derivate de acțiuni la Morgan Stanley.

Citește și: Alaina Anderson (Soția Derrick Rose) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Copii, Valoare netă, Fapte

Carol Hagen Carieră și valoare netă

Care este valoarea netă a lui Carol Hagen? Este agent de vânzări imobiliare autorizat și a lucrat, de asemenea, în industria turismului, vânzări și management. Valoarea sa netă este estimată la peste 3 milioane de dolari (USD).

Carol Hagen Fapte

  1. Carol Hagen este un iubitor pasionat de design și arhitectură modernă, precum și un fan și schior avid de jazz.
  2. Ea este căsătorită de peste 35 de ani și spune că „Râsul” este secretul unei căsătorii lungi. El a spus: „Râdem mult, chiar facem. Pot fi o prostie, ea poate fi mai tâmpită. ”
  3. Hagen-Holt își folosește frecvent pagina de Twitter pentru a-și prezenta fotografiile cu Holt în călătorii.
  4. Ea l-a însoțit la Jocurile Olimpice de vară de la Rio 2016 din august.
  5. Hagen-Holt era însoțitoare de zbor când a cunoscut-o pe Holt în 1980.

Citește și: Wendy Madison Bauer (Soția lui Luke Perry) Wiki, Bio, Vârstă, Înălțime, Greutate, Soț, Familie, Valoare netă, Date